11. 12. 2016

2 Broke Girls: Na scénu přitančí možná láska pro Caroline

2 Broke Girls: Na scénu přitančí možná láska pro Caroline

Sitcom 2 Broke Girls (2 $ocky) rozšiřuje své herecké zastoupení o Christophera Gorhama, který může, ale nemusí být potencionální nová láska pro Caroline. Jedné z našich slečen se však s určitostí změní život.

Herec se objeví v letošní šesté sérii seriálu, který má pod svými ochrannými křídly stanice CBS. Gorham získal vedlejší roli a zahraje si Bobbyho. Je to přívětivý a ochotný dodavatel, který se prvně seznámí s Caroline, a tak bude mít tato dvojice vytvořený základ komunikace, ze které se může vyklubat pokračování.

Gorham již začal s natáčením svých scén. Epizoda s ním se objeví na obrazovkách v lednu.

Herec, který má za sebou již dvacetiletou hereckou kariéru je pravděpodobně nejvíce známý svou rolí agenta Auggieho v Covert Affairs, kde setrval po dobu pěti řad. Dále se nám zaryl do paměti díky pohádkovému Once Upon a Time v roli Čaroděje ze země Oz v třetí sérii a dále také v Ugly Betty jako příležitostný přítel Betty Henry. Nesmíme opomenout, že v Harper´s Island zastával hlavní roli, stejně jako i v Jake 2.0 a Popular.

Jeho výčet rolí se ještě rozšíří. Získal roli v seriálu The Magicians od stanice Syfy, který se vrací s druhou sérií již v lednu. Zde se objeví jako senátor John Gaines.


Jaký máte názor na 2 Broke Girls? Je šestá řada lepší než ta pátá, nebo už kvalitou není seriál tam, kde na počátku byl? Máte rádi Christophera Gorhama a jeho výčet rolí?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Koldik

Koldik

Tak to sa tesim, tieto dve sialene zenske mam rad a kazde spestrenie je vitane.
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Hurá. Vtipy o půstu Caroline už jsou ohrané.
před 7 roky
Caroline115

Caroline115

Taky mi přijde....
před 7 roky
Další články k tématu