15. 12. 2016

Amazon přichází do Česka a na Slovensko

Amazon přichází do Česka a na Slovensko

Po vzoru Netflixu se do našich končin dostala další slavná streamovací služba. Diváci v České republice i na Slovensku (a nově v celkem 200 zemích světa) si nyní můžou užívat legální sledování svých oblíbených seriálů na této službě.

Spolu se spuštěním přichází akční cena. Prvních šest měsíců budou mít předplatitele výhodný snížený poplatek 2,99 euro. První týden je přitom zkušební a zdarma, což ocení ti, kteří si nejprve chtějí službu vyzkoušet a až pak se rozhodnout, zda si ji předplatí. Po uplynutí šesti měsíců se měsíční poplatek zvýší na 5,99 euro.

Prozatím není jasné, jak široký obsah pořadů i filmů se eventuálně objeví v různých zemích. Amazon pouze prozradil, že mezi seriály dostupnými po celém světě jsou Mozart in the Jungle, Transparent, The Man in the High Castle nebo The Grand Tour.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Jenny17

Jenny17

Zatím jsem spokojená s HBO GO ,ale uvidí se.
před 7 roky
singularita

singularita

Ne. .D Hrdý na to nejsem, ale taky mne to netrápí. Další střípek do mozaiky.
před 7 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Ale upřímně tam toho na tom Amazonu moc není. Seriálů jen snad maximálně deset a to ještě nic, co by mě...
před 7 roky
Další články k tématu