21. 12. 2016

Lyndsy Fonseca jako hvězda nového pilotu od Syfy

Lyndsy Fonseca jako hvězda nového pilotu od Syfy

Stanice Syfy si před pár dny objednala pilot k nadpřirozenému dramatu The Haunted, o jehož scénář se postarala Noga Landau. Do hlavní role byla obsazena herečka Lyndsy Fonseca, která se před kamerou sejde s herečkou Elizabeth Cappuccino.

Děj vypráví příběh čtyř sourozenců – Juno, Virgila, Eliise a Hester – kteří se opět setkávají po smrti svých rodičů. Během jejich snahy o urovnání vztahů mezi sebou zjistí, že je pronásledují skuteční duchové z minulosti. Fonseca ztvární roli Juno Bradley, která je oddaná vědě a brzy se bude muset smířit s tím, že na fakta se nedá spoléhat. Cappuccino se zhostí role její mladší sestry, Hester, která hledá smysl života a nenechá si ujít žádnou zábavu.

Fonseca není pro seriálové fanoušky žádným nováčkem. K jejím úspěchům patří role například v seriálech Nikita, Desperate Housewives (Zoufalé manželky), Agent Carter, How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) a dalších. Cappuccino je v současnosti studentkou na univerzitě v New Yorku a v seriálu se proslavila jako mladá Jessica Jones.


Zaujal vás tento námět? Byli byste rádi, kdyby si stanice tento seriál objednala? Jak se vám zamlouvá obsazení?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
007.dany

007.dany

Špatné by to rozhodně nemuselo být. :)
před 7 roky
singularita

singularita

Vypadá to zajímavě. Tak uvidíme jak to dopadne. :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

no az tak lakavo to neznie, tak uvidime...
před 7 roky
Další články k tématu