30. 12. 2016

Archie v Riverdale představí svou mámu

Archie v Riverdale představí svou mámu

Do novinky Riverdale míří nová herečka. Tou šťastnou bude Molly Ringwald, která se objeví v roli Archieho matky. Uvidíme se s ní ve dvou epizodách první série z celkových deseti. Komiksem inspirovaný seriál stanice CW nás jistě potěší castingem herečky, která bude vždy spojována se svou rolí v The Sixteen Candles a v dramatu ABC Family, The Secret Life of the American Teenager, kde setrvala po dobu pěti sérií.

Uplynuly dva roky od doby, kdy Mary Andrews opustila Riverdale, abvy si splnila své sny. Nyní se hrdinka vrací zpět do svého rodného městečka právě v době, kdy to okolnosti vyžadují nejvíce. Setkává se tak po letech s Archiem (K.J. Apa) a svým manželem Fredem (Luke Perry). Dlouhou dobu neviděla také své bývalé spolužačky ze střední školy Hermione a Alice. S ženami se uvidí právě v době, kdy na škole bude probíhat akce, která oslavuje návrat bývalých studentů a existenci jejich školy.

Děj je zasazen do přítomnosti a zaměřuje se na příběh Archieho a jeho přátel Betty Cooper (Lili Reinhart), Veronicy Lodge (Camila Mendes) a Jugheada Jonese (Cole Sprouse). Skupina bude vržena do vražedného spiknutí obklopeného záhadou.

První díl Riverdale si budeme moci vychutnat ve čtvrtek 26. ledna 2017 na The CW.


Dáte šanci Riverdale? Má podle vás šanci divácky uspět, nebo je to jen další pokus o komiksové zpracování?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
veva8

veva8

Tak tuto herečku vůbec neznám, ani jsem neviděla nic v čem hrála. Ale tento seriál mám zaškrnutý, že ho...
před 7 roky
007.dany

007.dany

Určitě se moc rád podívám. :)
před 7 roky
Další články k tématu