1. 1. 2017

Můj rok 2016 na SerialZone

Můj rok 2016 na SerialZone

Šťastný Nový a nový rok, SerialZoňáci! Máme tu oficiálně sedmičku, šťastné číslo, takže snad to letos opravdu vyjde a za 365 dnů nebudeme na uplynulých 12 měsíců koukat s takovým opovržením jako letos. Ale dost negativních představ, pojďme vstoupit do roku 2017 naladěni na správnou vlnu.

Loni jsme vám na Nový rok představili dáreček, který potěšil nejen všechny statistikofily, kterých u nás je požehnaně. Ani letos jsme vás nemohli o souhrn vašeho seriálového roku připravit. Na svých profilech najdete v záložce Můj rok na SZ statistiky svého sledování po jednotlivých měsících roku 2016.

Pro ty, kteří tu s námi jsou nově a loni ještě neměli možnost se na své statistiky podívat, tady je malé vysvětlení, než přejdeme k upgradu pro letošní rok:

Co to vidím?

Hodnocené seriály
Tady není co řešit. Počet seriálů, u kterých jste od ledna do prosince ovlivnili svým hodnocením jejich celkové skóre.

Oblíbené seriály
Opět jasná položka. Jde o seriály, které jste si v roce 2016 přidali do oblíbených nebo zamilovaných.

Rozkoukané seriály
Kdo uhodne? Zase nejde o nic zapeklitého. Počet rozkoukaných seriálů udává, u kolika televizních kousků jste si v letošním roce odškrtli ve watchlistu jako viděný minimálně pilotní díl (s01e01).

Odškrtnuté epizody
Muhahaha, největší položka pro většinu z nás. Schválně, kdo bude mít nejvyšší číslo? Jde o počet epizod, které jste si v roce 2016 ve watchlistu odškrtli. Já jsem na tom bídně oproti loňsku, jen 1514 epizod, to je 4,1 denně :-D

Sledované seriály
Podobná položka, jako rozkoukané seriály, ale s tím rozdílem, že do sledovaných se započítávají veškeré pořady, u kterých jste si loni odškrtli minimálně jednu (jakoukoliv) epizodu.

Odškrtnuté epizody podle měsíců
Další perfektní srovnání vaší sledovací aktivity. Můžete porovnávat, jak aktivně jste sledovali během každého měsíce. Celkové číslo na konci řádku udává počet epizod, které byly daný měsíc odškrtnuty ve vašich watchlistech. Za mě vede září!

Příspěvků v diskuzích
Tady většina z vás dostane pořádně za uši! U příspěvků v diskuzích vidíte číslo, kolik jste nám v našem fóru zanechali příspěvků. Takže se koukejte zlepšit, kdo nemá nad 1000, jako by neexistoval! :-) Ne, dělám si samozřejmě srandu. Ale neustále na vás avizujeme, že jakýkoliv komentář pod našimi články (a za rok 2016 jsme jich pro vás napsali bez pár desítek téměř 2000!) autora či autorku nesmírně potěší a dodá energii do psaní dalšího textu, takže pokud máte ze zpráv, které vám přinášíme, radost, tak nám ji dejte svým komentářem najevo, budeme vám za to nesmírně vděční!

Prosledovaný čas
Přepočteno na měsíce, dny, hodiny a minuty.

Průměrné hodnocení
Průměrné hodnocení ukazuje, jak moc velcí kruťáci ve skutečnosti jste. Nebo jak velké máte nároky. Ale spíš jak velcí kruťáci jste. Za statistiku už se neschováte :-)

Kde to najdu?

Svou statistiku naleznete na svém vlastním profilu, kde máte pro ni samostatnou záložku Můj rok na SZ (hned vedle Názorů, Hodnocení, Návštěv profilu, Statistik a Trofejí).

Pokud už zde máte statistiky z loňska, můžete si mezi oběma roky překlikávat v boxíku vpravo.

Novinka aneb upgrade

Pokud se za své statistiky nestydíte, zveřejněte je do světa! Loni se vám na čísla mohli ostatní uživatelé podívat jen tehdy, pokud jste sami v diskuzi zveřejnili konkrétní adresu, která je pro každého uživatele unikátní. Pokud ale chcete mít statistiku viditelnou neustále, už to také jde.

Stačí, když si v Nastavení v záložce „Nastavení profilu“ úplně dole zaškrtnete boxík „statistika můj rok je veřejně přístupná“. Záložka se vám na profilu objeví neskrytě a kdykoliv někdo navštíví váš profil, bude se moct podívat, jak jste si v roce 2016 vedli. Co se týče mě, tak s letošní novou prací a absolutním nedostatkem času jsem nakonec v roce 2016 skončila zhruba na polovině toho, co jsem měla v roce 2015. Ups :-D

Odměňte i vy nás!

Doufáme, že vás naše novoroční dárečky potěšily. Pokud se cítíte štědře a rádi byste nám vyjádřili díky, tak… no jasně, nechejte v diskuzi komentář! Chceme vědět, jak dopadl váš rok 2016.

Kromě stránek je pro vás k dispozici také náš Facebook, kam přidáváme obrázky a videa z vašich oblíbených seriálů a samozřejmě budeme pokračovat i s oblíbenými anketami, takže neváhejte a dejte si nás mezi oblíbené, tím nám taky zlepšíte den! Pokud si nastavíte i upozornění, budete o nových článcích a aktivitě na seriálovém poli informováni jako první!

Závěrem ještě jednou přejeme každému z vás jen to nejlepší do nového roku. Doufáme, že ho budete trávit v naší/vaší příjemné společnosti.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře67zobraz všech 67 příspěvků
ragelly

ragelly

To jsem se snažila prosadit už loni, ale Fruiko to zavrhl s tím, že nechápe, kdo by se díval podruhé...
před 7 roky
Verity

Verity

To je fakt divný, kdo by to dělal! ... A kdo by si chtěl zapsat, že nějaký seriál viděl třeba čtyřikrát. :'D
před 7 roky
Nira

Nira

Nechápu, že Fruiko nechápe :-D A samozřejmě naprosto souhlasím s neodečítáním času odoznačených...
před 7 roky
Další články k tématu