14. 6. 2012

Criminal Minds má novou agentku

Criminal Minds má novou agentku

K obsazenstvu veteránské kriminálky Criminal Minds se přidává herečka Jeanne Tripplehorn. A zařadí se rovnou mezi hlavní postavy!

Podle zdrojů herečka uzavřela smlouvu na jednu sezónu s dodatkem o možnosti prodloužení na dvě. Zároveň se Tripplehorn dohodla s CBS a CBS TV Studios na tvorbě komediálního projektu.

Tripplehorn letos skončila své pětileté působení v HBO dramatu Big Love. Kromě toho se v minulé sezóně mihla ve foxovském nováčkovi New Girl.

V Criminal Minds ztvární herečka novou agentku FBI. Více detailů ovšem producentka Erica Messer neprozrazuje: "Jsme nadšení z toho, že se k hercům přidává Jeanne Tripplehorn. Její postava bude představena v premiérovém dílu série. Je to skvělý způsob, jak 8. sérii začít.

Zdroj uvádí, že by herečka za epizodu měla brát šestimístné částky. Její postava zaplní mezeru po odchodu veteránky Paget Brewster. Její obsazení se tak přidává k řadě známých herců, kteří byli do CBS kriminálek obsazeni (viz Laurence Fishburne v CSI nebo Sela Ward v CSI: NY).

Herečku fanoušci mohli naposled vidět v televizním filmu stanice Lifetime Five. Za roli v jiném TV snímku – Grey Gardens, získala Tripplehorn nominaci na Emmy.

Líbí se vám nová agentka? Smutníte nad odchodem Paget? Komentujte.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Domi94

Domi94

Přesně. Každopádně se ale těším :)
před 11 roky
misyrka

misyrka

Jojoo moje slova. Jen jsem asi trochu naštvaná vážně. Nejen, že ztrácím oblíbené seriály, ale...
před 11 roky
Maarti

Maarti

Paget mi bude chybět, byla jsem ráda, že zase oživla :) Jeanne asi přijde jako nějaká superzkušená agentka,...
před 11 roky
Další články k tématu