14. 1. 2017

Seriálové osudy: Aftermath

Seriálové osudy: Aftermath

Fanoušci apokalyptického seriálu Aftermath můžou začít smutnit. Seriál od kabelovky Syfy se loučí po první sérii. Zprávu o zrušení prozradil na Twitteru herec James Tupper, který zde ztvárnil hlavní roli:

„Moc mě mrzí, že vám musím oznámit, že Aftermath nedostane druhou sérii. Škoda.“

Stanice Syfy se ohledně zrušení seriálu prozatím nevyjádřila. Aftermath se točí okolo rodiny Copelandů, manželského pár a jejich tři téměř dospělých děti. Všichni musí bojovat o přežití, přičemž do cesty se jim staví nejen přírodní katastrofy, ale také vzestup nadpřirozených bytostí, kteří ohrožují civilizaci. Rodina se vydává na dobrodružnou cestu do vojenského střediska Yakima, které funguje pod dohledem vlády a lidé zde jsou v bezpečí. Musí najít jedno ze ztracených dětí a přežít nebezpečné počasí, měnící se lidi a nadpřirozené zrůdy, které svět zaplňují.

Seriál měl premiéru v září loňského roku, ovšem za celé své vysílání si nedokázal najít dostatečně početné publikum. Jeho hodnocení byla spíše průměrná, takže se není čemu divit, že Syfy jej po první řadě zařízla. Finále bylo odvysíláno 20. prosince 2016.


Sledovali jste Aftermath? Jak seriál hodnotíte? Jste spokojeni s koncem, nebo by si drama zasloužilo pokračování?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
martin5504

martin5504

Vďaka bohu, tiež som to nevydržal dopozerať, ale dopozerať to musím keď to mam už vo Watchliste :D.
před 7 roky
RedRose

RedRose

tady to bylo celkem jasne... upoutavka, nebo popis serialu znel nadejne a protoze ja mam scifi...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Nedledoval som a zjavne podobne ako vacsina, kedze ho zu rusia...
před 7 roky
Další články k tématu