2. 2. 2017

Lord Snowdon se představí královně v The Crown

Lord Snowdon se představí královně v The Crown

Herec Matthew Goode, který se proslavil v Downton Abbey (Panství Downton), získal další historickou roli. Tentokrát se ujme postavy lorda Snowdona v druhé sérii dramatu The Crown od Netflixu.

Britský herec se přidává k osazenstvu druhé série. Seriál, který letos v lednu získal hned dva Zlaté glóby, bude dále hrát na poli dramat velkou úlohu.

Herec ztvární Antonyho Armstronga-Jonese, lépe známého jako lord Snowdon. Je to společenský fotograf, který byl ženatý s princeznou Margaret během let 1960 až 1978. Manželská dvojice spolu zplodila dvě děti a po 18 letech soužití se rozvedli. Snowdon zemřel letos 13. ledna ve věku 86 let.

První série o 10 dílech se streamovala na Netflixu loni v listopadu. Plánem tvůrců je, že se děj bude dále zabývat životem královny až do současné doby. „Máme představu, že seriál zabere 60 let vlády královny rozdělených do zhruba šesti sezón. Ve vysílání by The Crown mohl zůstat osm až deset let,“ řekl ředitel Netflixu Ted Sarandos loni v listopadu. Produkční tým je právě na cestě za hledáním nových herců, kteří ztvární opravdové postavy v jejich dalších životních eskapádách. Druhá řada je v procesu natáčení.

Good se nově objeví také v Roadside Picnic od WGN America, který se inspiruje stejnojmenným románem z roku 1972. Dále se objevil v minisérii Roots z roku 2016 a v páté a šesté řadě The Good Wife.


Zamilovali jste si The Crown? Co říkáte na herecké výkony Claire Foy a Johna Lithgowa? Těšíte se na druhou sérii a pokud ano, máte radost z nové role pro Matthewa Gooda?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Míša Mikye-Bookworm Hrubá

Míša Mikye-Bookworm Hrubá

Už se na ten seriál chystám :)
před 7 roky
liskulka.lida

liskulka.lida

6 sérií 8-10 let?! To si myslí, že tak dlouhé pauzy vydržíme?!
před 7 roky
007.dany

007.dany

Tak to jsem zvědavý...
před 7 roky
Další články k tématu