3. 2. 2017

Do Empire přichází hrozba

Do Empire přichází hrozba

Do hereckého týmu hudebního dramatu Empire byla přizvána herecká diva z úspěšného seriálu Desperate Housewives (Zoufalé manželky). Novou seriálovou příležitost dostala Eva Longoria.

Je možná na obzoru nebezpečí pro exmanžela Cookie? To se dozvíme již ve středu 22. března, kdy se hit stanice Fox vrátí s novými epizodami. Herečka byla potvrzena pro víceepizodní roli.

Zahraje si postavu Charlotte Frost, která je známa svou neohrožeností. Je to ředitelka mocné státní herní komise. Právě na jejím rozhodnutí bude, zda podpoří či naopak shodí ze stolu jeden ze snů Luciouse. Ten chce rozšířit působení své společnosti do Las Vegas.

Jako vždy je tu skryté ale. Charlotte pod rouškou své půvabné osobnosti skrývá svou temnou stránku a není ji cizí ani korupce.

Longoria se naposledy ukázala v roli Any Sofii Calderon v komedii Telenovela, která běžela jen jednu sérii na stanici NBC.

O Empire se již nějakou tu dobu fanoušci bát nemusí. Stanice potvrdila návrat seriálu se čtvrtou sérií o 18 dílech.


Odkud si nejlépe pamatujete Evu Longoriu? Jak moc se vám zatím líbí třetí série Empire? Dosahuje kvalitou děje na svoje začátky? Myslíte si, že čtvrtá série bude pro seriál konečná?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
007.dany

007.dany

Pecka...těším se. :)
před 7 roky
Další články k tématu