8. 2. 2017

Pátá série OITNB přináší překvapující informaci

Pátá série OITNB přináší překvapující informaci

Za pár měsíců diváky čeká premiéra již páté série úspěšného seriálu Orange Is the New Black, jehož čtvrtá řada skončila velkým cliffhangerem. Na konci ledna se konalo předávání cen SAG Awards, na kterém nechyběly ani hvězdy tohoto hitu. Novináři toho využili a snažili se z nich vytáhnout nějaké novinky k nadcházející sé­rii.

Herečka Danielle Brooks, seriálová Taystee, prozradila překvapující informaci. Pátá série, skládající se z 13 epizod, se bude odehrávat v rozmezí pouhých tří dnů. „Radši se připravte. Nachystejte si popcorn a kapesníčky. Nevím, kdy bude premiéra, protože nám nikdo nic neřekne, ale bude někdy v létě,“ dodala. Tato časová specifikace je novinkou, jelikož v předchozích řadách nebyl průběh nikdy blíže definován, aby se nevědělo, jak velkou část trestu si hrdinky už odpykaly.

Taystee si však ve vězení prožívá krušné časy, což si uvědomuje i její představitelka. „Na začátku Taystee celá zářila a byla plná lásky. Pak přišla o svou ‚matku‘ Vee, jejíž smrt jí nikdy nikdo nevysvětlil, a během toho se starala o své spoluvězeňkyně. Teď byla zabita jedna z jejích nejlepších kamarádek, která se nedočkala spravedlnosti. Taystee už nemá co ztratit, přišla o všechno, na čem jí tolik záleželo. Je čas bojovat,“ uvedla Brooks.


Co říkáte na tuto zprávu? Navnadila vás, nebo máte spíše obavy? Těšíte se na pátou sérii?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Gabik.029

Gabik.029

Právě zveřejnili datum premiéry: 9. června.
před 7 roky
wexzuz

wexzuz

2017? Páni, se nám to blíží. Jsem ani nedoufala, že se dočkáme tak brzy. :D
před 7 roky
Destinytte

Destinytte

Moc se těším na OITNB maraton! :D
před 7 roky
Další články k tématu