14. 2. 2017

American Crime Story zná téma čtvrté řady

American Crime Story zná téma čtvrté řady

Již nějaký ten pátek se ví, že American Crime Story je prodloužen pro druhou a třetí řadu. Dnes tvůrce Ryan Murphy potvrdil, jaké téma potenciálně zpracuje ve čtvrté řadě, pokud se ji stanice FX rozhodne objednat.

Po O.J. Simpsonovi, Katrině a vraždě Versaceho pravděpodobně přijde na řadu politický skandál bývalého amerického prezidenta Billa Clintona a Monicy Lewinsky. Murphy zároveň potvrdil, že jedné z rolí se zhostí jeho dvorní dáma Sarah Paulson.

Tvůrce neprozradil, jaké role se Paulson zhostí, ale řekl, že nepůjde o Hillary Clinton. Podle jeho slov natáčení začne na konci letošního roku.

Zpráva není překvapivá. Produkční studio Fox 21 minulý měsíc zakoupilo práva ke knize A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down A President pojednávající o podrobnostech sexuálního skandálu Lewinsky a Clintona. V roce 1998 otřásl Amerikou skandál o tom, že tehdy devětačtyřicetiletý prezident Bill Clinton měl o dva roky dříve milostný poměr s dvaadvacetiletou Lewinsky, která zde pracovala jako stážistka po ukončení studií.


Sledovali jste první sérii? Těšíte se na úplně rozdílné téma druhé série? A co říkáte na potenciální čtvrtou řadu, chtěli byste ji vidět? Koho by Paulson měla hrát?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Caroline115

Caroline115

To jsou skvělé nápady, škoda, že nepracuješ pro Murphyho :-D
před 7 roky
Seraphine313

Seraphine313

Kéžby :D
před 7 roky
Koldik

Koldik

uuuu spicy
před 7 roky
Další články k tématu