16. 2. 2017

American Crime Story: Versace i jeho vrah mají tvář

American Crime Story: Versace i jeho vrah mají tvář

Pánové Edgar Ramirez a Darren Criss byli obsazeni do hlavních rolí chyxstané třetí řady antologie American Crime Story, která nese podtitul Versace/Cunanan. Desetiepizodní řady se dočkáme v roce 2018.

Ramirez dostal roli legendárního módního návrháře, zatímco Criss se vtělí do role jeho vraha. Darren Chriss se touto rolí vrací ke spolupráci s Ryanem Murphym, který ho již dříve obsadil do rolí ve svých seriálech American Horror Story a Glee.

Příběh se bude zabývat šokujícím atentátem na legendárního módního návrháře Gianni Versaceho. Ten byl v červenci 1997 zavražděn před svou vilou v Miami Beach. Vrahem byl sociopatický sériový vrah Andrew Cunanan, který o osm dní po Versaceho atentátu spáchal sebevraždu, když jej policie chtěla zatknout. Versace byl jeho pátá a poslední oběť. Příběh vychází z knihy Vulgar Favors od Maureen Orth.

První dvě epizody si vezme na starosti scenárista Tom Rob Smith, třetí již bude mít ve svých rukou sám Murphy. Natáčení začne již příští měsíc v Los Angeles a Miami, tedy dříve, než Katrina (2. série). Katrina se ale bude vysílat před Versace/Cunanan.


Jak jste přijali první sérii? Těšíte se na tématiku řad druhé, třetí a potenciální čtvrté? Pamatujete si duo herců, kteří budou stát v čele třetího pokračování?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
luckily

luckily

Nevím, mě třeba začíná vadit i Sarah :D (ale teda pořád méně než Darren a Lea), myslím, že by bylo...
před 7 roky
Majkl303

Majkl303

Tak já budu v opozici (GLEE jsem neviděl, tak možná proto) a budu se radovat! :D Darrena znám převážně...
před 7 roky
Tulrika

Tulrika

Já bych naopak Darrena ráda viděla víc. Je mi jedno, jak byl profláklý v Glee. Pro mě je to prostě...
před 7 roky
Další články k tématu