28. 2. 2017

Filmová veteránka Demi Moore si najde cestu do finále Empire

Filmová veteránka Demi Moore si najde cestu do finále Empire

Filmová herečka Demi Moore, kterou si většina z nás musí pamatovat z titulů jako Skandální odhalení, Charlieho andílci: Na plný pecky nebo Wild Oats, si našla cestu i do televize. Moore získala vedlejší roli v třetí sezóně Empire.

Zahraje si postavu zdravotní sestry, která umí zamíchat kartami a převzít moc do svých rukou. Její temná minulost bude také klíčová v jejím dalším vývoji. Prvně se s ní setkáme ve finále třetí řady a poté se bude pravidelně objevovat i ve čtvrté sérii, kde se dozvíme, že bude s rodinou Lyonů více než spjatá.

Do hostující role byla obsazena i dcera herečky, Rumer Willis, ale zde je nejasné, jestli se jejich postavy dostanou do bližšího kontaktu.

Empire se již pilně připravuje na svůj návrat po zimní pauze, který se uskuteční ve středu 22. března. Fanoušci si nové díly můžou užívat zcela bez starostí, protože seriál byl již před několika týdny oficiálně prodloužen pro další sezónu.


Máte rádi herečku Demi Moore? Z jakých filmových rolí si ji vybavujete vy? Máte dobrý pocit z toho, že se herečka ukáže v Empire? A co říkáte na to, že se v seriálu mihne i její dcera?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
štelér

štelér

Veteránka Demi v seriálu Empire to je dobrá zpráva a určitě bude pro seriál přínosem.....
před 7 roky
STOUPA

STOUPA

Docela se těším.
před 7 roky
D.D.

D.D.

Tak na to som veľmi zvedavá ešte keď tam budú obe :)
před 7 roky
Další články k tématu