4. 3. 2017

Amy Acker se vrací k Marvelu v X-Menovském pilotu

Amy Acker se vrací k Marvelu v X-Menovském pilotu

Před několika týdny internet obletěla zpráva, že si stanice Fox objednala pilot k zatím nepojmenovanému dramatu od Marvelu. Za zrodem stojí Matt Nix, tvůrce seriálu Burn Notice a showrunner seriálu APB, který je velkým fanouškem X-Menů. Právě z těchto komiksů jeho projekt vychází. Funkci výkonného producenta budou mimo jiné plnit také Jeph Loeb, výkonný viceprezident Marvelu, a Bryan Singer, režisér filmových X-Menů.

Děj vypráví příběh obyčejných rodičů, kteří zjistí, že jejich dvě děti mají mutantské schopnosti. Vláda není těmto lidem zrovna nakloněna, a tak jsou nuceni vydat se na útěk, kde se spojí s tajnou organizací mutantů a budou bojovat o záchranu svých životů.

Nyní se začaly objevovat informace týkající se obsazení. Roli Kate Stewart, která žije momentálně odděleně s manželem Reedem, získala herečka Amy Acker. Ta se mezi diváky proslavila v seriálech, jako jsou například Angel, Dollhouse nebo Person of Interest. Objevila se i v jedné epizodě marvelovského seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Jejího manžela v projektu ztvární herec Stephen Moyer, hvězda seriálu True Blood.

Herec Percy Hynes White (Murdoch Mysteries) se představí jako Andy, citlivý a samotářský chlapec, který na sebe raději moc neupozorňuje, aby se vyhnul zmatku doma i ve škole. Pravděpodobně se bude jednat o jedno z dětí výše zmíněných manželů. Jejich dceru si ale s jistotou zahraje herečka Natalie Alyn Lind (Gotham). Do role komiksové Polaris/Lorny Dane, mutantky, která dokáže manipulovat s magnetismem, byla obsazena herečka Emma Dumont (Bunheads). Komiksovou postavu Blink se schopností teleportace ztvární herečka Jamie Chung (Once Upon a Time).

V případě seriálové objednávky by mohl být projekt na televizní obrazovky uveden během roku 2018.


Zaujal vás tento pilot? Dali byste seriálu v případě objednávky šanci? Zamlouvá se vám herecké obsazení?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Destinytte

Destinytte

Tohle vynechám... :)
před 7 roky
007.dany

007.dany

Určitě se rád podívám. :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Uz aby to tu bolo!
před 7 roky
Další články k tématu