17. 3. 2017

Alyssa Milano se vrací na The CW

Alyssa Milano se vrací na The CW

Oblíbená Čarodějka Alyssa Milano se po letech vrací ke své domovské stanici, která jí přinesla slávu a popularitu po celém světě. Herečka byla obsazena do klíčové role v dramatickém pilotu Insatiable.

Potenciální seriál se točí okolo Boba, bývalého advokáta, z něhož se stal trenér dívek v soutěžích krásy. Hrdina si vezme do parády Patty, pomstychtivou šikanovanou dospívající dívku. V té době však ještě nemá tušení, jakou pohromu její proměnou v krásnou labuť vypouští do světa.

Hlavní roli Boba ztvární Dallas Roberts, Patty bude Debby Ryan. Alyssa získala roli Coralee, Bobovy manželky. Jde o významnou vedlejší roli, pokud tedy stanice pilot vybere pro seriál, budeme se s herečkou vídat pravidelně.

Kromě Charmed se Milano objevila v seriálech Mistresses nebo Melrose Place , působila také jako moderátorka reality show Project Runway All Stars. V další roli ji brzy uvidíme ve druhé sérii Wet Hot American Summer s podtitulem Ten Year Later, která se bude na Netflixu streamovat letos v létě.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
STOUPA

STOUPA

Asi seriál vyzkouším.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Túto slečnu mám rád, som zvedavý ako ten seriál bude vyzerať...
před 6 roky
ragelly

ragelly

Už bylo oznámeno, že tento pilot nebyl vybrán pro seriál, takže se to nedozvíme...
před 6 roky
Další články k tématu