21. 3. 2017

Policejní řady Chicaga obohatí další žena zákona

Policejní řady Chicaga obohatí další žena zákona

Herečka, kterou většina z nás spojuje se seriálem Revolution (Revoluce), zamíří do jednoho seriálu z vývojové řady Dicka Wolfa. Řeč bude tentokrát o Chicago P.D.. Zde se od května budeme vídat s detektivkou Hailey Upton, která patří do týmu, který se specializuje na vyšetřování vražd a krádeží. Roli získala půvabná Kanaďanka Tracy Spiridakos a bude se řadit mezi vedlejší postavy.

Upton je známá tím, že je obdařena přesným instinktem, díky kterému vidí zločincům přímo do hlavy, navrch je s ní zábava a oplývá bystrostí. Pracuje velmi neúnavně a v utajení. Ostatním a především sama sobě musí dokázat, že má na to, aby se vyhoupla v kariérním žebříčku výš, než kde doposud je. Vážně jí nevadí být obklopena mužským kolektivem, který dost často dokáže ženu deptat a ponižovat. Naopak. Ono prostředí ji činí odolnější.

Síly spojí se seržantem Henry ‚Hankem‘ Voightem na vyšetřování případu, který je bude zprvu nutit brojit proti sobě, ale okolnosti oba donutí dát své odlišnosti bokem a pracovat jako tým.

Herečka dále hrála v Bates Motel a v nedávné době se ukázala v MacGyverovi.

Nové díly Chicago P.D. nám servíruje každou středu stanice NBC.


Jak vás v letošní sezóně baví policejní Chicago? Máte rádi Tracy Spiridakos z Revolution, Bates Motel nebo jiné její role? V jakém jste ji zahlédli filmu?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
007.dany

007.dany

Určitě ji rád uvidím. :)
před 7 roky
Další články k tématu