11. 4. 2017

Syfy a USA Network odhalují letní program

Syfy a USA Network odhalují letní program

Kabelovky Syfy a USA Network už mají o letních měsících jasno. Vrátí se úspěšní veteráni a představí se i dvě novinky, které se nám zcela jistě dostanou i pod lupu. Pojďme se nejprve podívat na Syfy.

Stanice odstartuje letní sezónu už v květnu, konkrétně 19. 5., když se nedávno prodloužené drama 12 Monkeys vrátí se třetí řadou a celá série bude odvysílána během tří večerů.

Dne 9. června se na obrazovky vrátí Dark Matter se svou třetí sérií. Podle všeho to vypadá, že se fanoušci můžou těšit na dvouhodinovou premiéru. O tři týdny později, 30. června, se k Dark Matter připojí i jeho společník Killjoys, který také bude mít třetí řadu. Druhá série dramatu Wynonna Earp odstartuje ruku v ruce s Dark Matter, tedy 9. června.

Novinkou na Syfy bude seriál Blood Drive natočený ve stylu grindhouse, jenž se začne vysílat ve středu 14. června.

A nyní plynule přecházíme k USA network. Jako každý rok, i letošní léto bude ve středobodu programu stát seriál Suits. Ten odstratuje 12. července již svou sedmou řadu! Dne 30. srpna navíc všechny fanoušky čeká výroční stá epizoda, takže se určitě je na co těšit.

Po téměř dvouleté pauze se na obrazovky vrátí 23. června komedie Playing House. Téměř nesledovaný seriál zachránila od zrušení dohoda s Amazonem, který získal streamovací práva a začal natáčení spolufinancovat. Právě ve službě VOD se celá třetí série objeví již den po televizní premiéře prvního dílu.

V létě nebudou chybět ani dvě loňské úspěšné novinky. Druhá řada Queen of the South odstartuje ve čtvrtek 8. června, zatímco druhá série thrilleru Shooter se na obrazovkách objeví v úterý 18. července.

I USA Network má na skladě jednu novinku. Na začátku srpna, konkrétně 2. 8., se představí krimi thriller The SinnerJessicou Biel v hlavní roli. A my si datum opět pilně zapisujeme do našeho NPL deníčku :-)


Na který ze zmíněných seriálů se nejvíce těšíte? Bude se v létě na co koukat, i když se nebudou vysílat seriály z hlavní sezóny?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
spike

spike

Dark Matter mě moc baví a už se ho nemůžu dočkat.
před 7 roky
ufonka

ufonka

Moc se těším na Dark Matter.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Je tu vela veci na ktore by som sa konecne mohol pozriet...
před 6 roky
Další články k tématu