3. 5. 2017

Seriálové osudy: The Handmaid's Tale

Seriálové osudy: The Handmaid's Tale

Pro všechny, kteří si zamilovali novinku The Handmaid's Tale, má streamovací služba Hulu výborné zprávy. Nevšední seriál byl prodloužen pro druhou řadu, která se na obrazovkách objeví v roce 2018! Rozhodnutí přichází po pouhých čtyřech odvysílaných epizodách.

Zástupci Hulu prozradili, že premiéra seriálu byla sledovanější než kterákoliv jiná seriálová premiéra, ať už z původní tvorby Hulu, nebo ze syndikačních seriálů.

Seriál je adaptací stejnojmenného románu od Margaret Atwood a pyšní se hvězdným obsazením. Hlavní hrdinkou je Offred, služebná v prestižním domě a jedna z celé řady žen, které jsou nuceny k sexuální poslušnosti ve snaze znovu zaplnit zdevastovaný svět dětmi.

„Ohlas, jaký na seriál slýcháme, je naprosto neuvěřitelný, a to vše za pouhý týden od premiéry,“ prozradil programový ředitel Craig Erwich. „Je pro nás ctí spolupracovat s tak talentovaným týmem herců a tvůrců a vytvářet seriál, který si našel cestičku k divákům po celé zemi. I nadále budeme pokračovat v rozšiřování našeho silného portfolia původní tvorby. The Handmaid's Tale je přesně ten typ chytlavého a provokativního seriálu, jaký chceme divákům zprostředkovat. Nemůžeme se dočkat, co si pro nás tvůrci nachystají v další sérii.“


Dali jste seriálu šanci? Jak na vás působí? Jste rádi za prodloužení?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Matuush

Matuush

Wow, to jsem nečekala, že je tak úspěšný! A za prodloužení jsem samozřejmě moc ráda.
před 6 roky
Esgalnor

Esgalnor

Mám za sebou pilot, který je teda neskutečný - jestli bude takový celý seriál, tak jsem z druhý řady...
před 6 roky
Koldik

Koldik

Nesledujem, ale podla ohlasov som nic ine ani necakal
před 6 roky
Další články k tématu