10. 5. 2017

Deadpool dostává vlastní seriál

Deadpool dostává vlastní seriál

Jeden z nejpopulárnějších marvelovských hrdinů současnosti se dočká vlastního seriálu. Stanice FXX oznámila, že objednává novinku Marvel's Deadpool (název se pravděpodobně bude upravovat). Půjde o animovanou akční komedii pro dospělé, která se na televizní obrazovky dostane v roce 2018.

Deset epizod napíše, vyprodukuje a povede jako showrunner Donald Glover (Atlanta) spolu se Stephenem Gloverem. Pro FX(X) jde o druhou spolupráci se slavnou komiksovou značkou, letos již představila úspěšnou hranou novinku Legion.

O obsahu seriálu prozatím nic nebylo prozrazeno. Postava se v komiksu objevila poprvé v roce 1991 a stala se jednou z nejoblíbenějších. V loňském roce měl premiéru celovečerní film, který se ihned stal velkým hitem a zařadil se mezi nejvýdělečnější marvelovky s celosvětovými tržbami 647 milionů dolarů.

„Dokážete si představit, jak velká sranda to bude? Deadpool, Donald a FX, to je perfektní kombinace,“ uvedl Jeph Loeb, který stojí v čele Marvel TV. „Jsme nadšeni, že naše spolupráce s FX začala s Legion a pokračuje se seriálem, který se zcela jistě stane velký hit v žánru animovaných pořadů pro dospělé.“

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Destinytte

Destinytte

Film byl pecka, tak nevím, jestli ho má seriál šanci překonat. Uvidíme!
před 6 roky
Mik

Mik

Komiksy Deadpoola žeru, takže za seroš sem rád a o to víc, že si to vzala tv, která se nebojí...
před 6 roky
Koldik

Koldik

Animak...neviem ci ma to nalaka, film dal latku velmi vysoko... ak ho bude dabovat Reynolds tak mozno.
před 6 roky
Další články k tématu