11. 5. 2017

Seriálové osudy: Last Man Standing

Seriálové osudy: Last Man Standing

Tak tohle je překvapivé. Stanice ABC oznámila, že po šesti letech ruší svého pátečního veterána, sitcom Last Man Standing (Poslední chlap).

Rozhodnutí je to lehce překvapivé. Ačkoliv nikdy nešlo o největší sledovanostní hit, seriál si v pátek večer vedl po mnoho sezón stabilně slušně a ani letošek nebyl výjimkou. Na druhou stranu každý rok probíhala složitá vyjednávání mezi stanicí a produkčním studiem 20 Century Fox TV, které seriál vlastní. Tím pádem výdělky z něj nejdou všechny stanici, ale musí se o ně dělit, což je pravděpodobně největším důvodem dnešní smutné zprávy o zrušení.

Po dvou letech nás tak bude čekat změna v pátečním programu ABC. V minulé a předminulé sezóně zde byl Last Man spárován se sitcomem Dr. Ken, který letos prozatím o svém osudu rozhodnuto nemá. Jelikož si ale sledovanostně stojí hůř než Last Man, dá se očekávat jeho zrušení. Stanice dost možná páteční komediální blok zruší úplně a místo něj zkusí nasadit jinou strategii.

Last Man Standing tak odvysílal svou poslední epizodu na konci března, kdy se rozloučil svou šestou sérií. V hlavní roli se objevil komik Tim Allen, u nás známý také ze seriálu Home Improvement (Kutil Tim).

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Jo, tohle mě taky šokovalo!
před 6 roky
Ozzel

Ozzel

https://www.youtube.com/watch?v=uV7vTn97Wz4
před 6 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Víš, že jsi asi jediná, kdo v tom hledal a našel normální důvod? Všichni ostatní jen psali, že neví...
před 5 roky
Další články k tématu