12. 5. 2017

Seriálové osudy: Imaginary Mary

Seriálové osudy: Imaginary Mary

Stanice ABC pokračuje ve své krvavé lázni. Další novinkou, která padla za oběť sezóny, je komedie Imaginary Mary. Seriál končí po první řadě, nové díly již nevzniknou. Komedie vypráví příběh úspěšné Alice, která má vše, co si jen může přát – skvělou práci, milujícího přítele… a jeho děti. Hrdinka začne při představě dětí panikařit a v tu chvíli se jí zjeví Mary, její imaginární kamarádka z dětství, která Alice pomáhá přežít v její nové roli matky.

Rozhodnutí o zrušení není překvapivé. Seriál nesklidil příliš kladných ohlasů, když ho stanice letos v březnu nasadila do vysílání. Sledovanost začala slušně na téměř šesti milionech diváků, nicméně rychle spadla do podprůměrných čísel, kde se drží dosud.

Herečka Jenna Elfman má talent na výběr neúspěšných seriálů. Od ukončení jejího průlomového hitu Dharma & Greg v roce 2002 se objevila v hlavní roli v pěti seriálech, z nichž všechny byly zrušeny po první sérii.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Destinytte

Destinytte

Seriál sleduju, ale ani tady mě zrušení nemrzí.
před 6 roky
ragelly

ragelly

Moje řeč :D Každý jeden se teď počítá :D
před 6 roky
Koldik
před 6 roky
Další články k tématu