12. 5. 2017

Seriálové osudy: Designated Survivor

Seriálové osudy: Designated Survivor

Celá sezóna není ztracená. Po záplavě rušení novinek tu máme i jednu dobrou zprávu. Drama Designated Survivor si od stanice ABC vysloužilo prodloužení pro druhou řadu! Fanoušci si můžou oddychnout, seriál se vrátí i v sezóně 2017/18.

Kiefer Sutherland září jako nízko postavený politik, který se po velké katastrofě stane úřadujícím americkým prezidentem. Seriál má průměrnou sledovanost, kterou však výrazně navyšuje v týdenních číslech, u nichž se počítá s DVR. V hodnotách Live+7 se z něj rázem stává jeden z nejsledovanějších seriálů stanice, o prodloužení proto nebylo mnoho pochyb.

Seriál patřil mezi největší očekávání této sezóny a i když se z něj nestal okamžitý sledovanostní hit, tak kritiky ani fanoušky nezklamal. Prodloužení bylo na spadnutí již od minulého týdne, kdy drama našlo nového showrunnera, v pořadí již čtvrtého.

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ragelly

ragelly

Zatím nesleduju, ale bod slavím :)
před 6 roky
kneznaL

kneznaL

Zatím jsem sice v půlce, po té dlouhé pauze jsem ještě nestihla sledovat, ale myslím, že je to super...
před 6 roky
Koldik

Koldik

-1 tomuto som neveril... a predsa
před 6 roky
Další články k tématu