12. 5. 2017

Seriálové osudy: Black-ish

Seriálové osudy: Black-ish

Ani zde se žádné překvapení nekoná. Seriál Black-ish, který je letos čerstvě ověnčený Zlatým glóbem, byl stanicí ABC prodloužen pro čtvrtou řadu. Ačkoliv u nás nejde o nejoblíbenější kousek, v Americe si ho nemůžou vynachválit.

K seriálu se nově přidává producentka Stacy Traub, které st anice zrušila komedii The Real O'Neals. V nové řadě bude na pozici showrunnerky a producentky, kde vystřídá tvůrkyni Kenyu Barris, která podepsala smlouvu s ABC Studios a má v této sezóně ve hře hned tři piloty.

Black-ish je v USA velký hit. Stanice dokonce vyvíjela jeho spin-off, u něhož bylo oznámeno, že se přesouvá na kabelovku Freeform a má reálné šance na objednávku. Od startu druhé řady má komedie na svém kontě již zmíněný Zlatý glóbus za herečku v hlavní roli a dále nominace na Glóby i Emmy v kategoriích Nejlepší komedie. Seriálu se velmi dobře daří i v syndikaci a na streamu.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Destinytte

Destinytte

Můj další oblíbenec prodloužen! Hurá. :))
před 6 roky
Další články k tématu