15. 5. 2017

Zúžil se boj o roli Doctora Who na dva kandidáty?

Zúžil se boj o roli Doctora Who na dva kandidáty?

Už jsou to tři měsíce, co jsme pro vás připravili první kolo spekulací o tom, kdo se ujme role Doctora v seriálu Doctor Who po odchodu Petera Capaldiho.

V první kole se objevilo spousta jmen a sázkové kanceláře vypisovaly kurzy jako šílené. Nyní už je situace o něco klidnější, ale otázka visí ve vzduchu pořád. Podle nejnovějších informací to však vypadá, že se souboj o tuto roli zúžil na dvojici hlavních kandidátů.

Víme, že Capaldi si naposledy představí v letošním vánočním speciálu, který bude zároveň rozlučkou i pro dlouholetého showrunnera Stevena Moffata. Poté se otěží chopí Chris Chibnall a jedno z prvních důležitých rozhodnutí se bude týkat právě nové tváře pro Doctora.

Podle Radio Times je momentálně hlavním kandidátem dvaatřicetiletý Luke Treadaway. Ten vám může být povědomý například ze seriálu The Innocence Project nebo filmu Nezlomný. Naposledy však zářil v ledovém dramatu Fortitude, kde hraje Vincenta Rattreyho. Nic z toho jste neviděli a přesto vám přijde jeho tvář povědomá? To bude tím, že má dvojče, Harryho, který upoutal seriálový svět svou rolí Victora Frankensteina v Penny Dreadful.

Jeho hlavním soupeřem je momentálně stejně starý Sacha Dhawan. Toho si můžete pamatovat ze sitcomu Haló, tady Indie, ale letos se objevil například v Sherlockovi, v marvelovském Iron Fist, nebo jako Jimmy Dillon v seriálu Mr. Selfridge.

Když byl nedávno Dhawan dotázán, jestli by si chtěl Doctora zahrát, tak s nadšením odpověděl: „Bože, to bych chtěl. Tak moc bych to chtěl.“

Sacha Dhawan vs. Luke Treadaway

Kdo je podle vás lepší volba? Treadaway nebo Dhawan? Nebo myslíte, že nakonec bude Doctorem přeci jen někdo jiný?

Další díly seriálu
  • Zúžil se boj o roli Doctora Who na dva kandidáty?
    (právě čteš)
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Tesa.

Tesa.

A pred pár týždňami sa hovorilo o Krisovi Marshallovi... Treba si počkať, všetko sú to zatiaľ dohady,...
před 6 roky
kripolik

kripolik

ani jeden mi na roli Doctora nesedí, ale každopádně nikoho nehodlám odsuzovat dokud s ním neuvidím...
před 6 roky
RedRose

RedRose

ani jeden mi neni nejak sympaticky takze pockam az ho uvidim v akci ;-)
před 6 roky
Další články k tématu