22. 5. 2017

Trailery na novinky 2017/18: CBS

Dnes jsme se podrobněji podívali na to, co si pro nás v nové sezóně chystá stanice CBS. Pojďte i vy zhodnotit trailery novinek!

Tipněte si kdo přežije

Letošní tipovačky se účastnilo 1700 registrovaných uživatelů. Jako vždy, ani letos nikdo netrefil vše.

Pokud vám bylo loni líto, že jste prospali start, tak letos máte šanci tuto osudovou chybu napravit.

Tipněte si KDO PŘEŽIJE a ukažte, že máte lepší odhad než SerialZone a vaši soupeři…

Jít na tipovačku →

Upfronts za námi a na nás tu čeká spousta trailerů. Stejně jako v minulých letech, tak i letos organizujeme velkou tipovačku KDO PŘEŽIJE. Všichni, kdo se v minulých kolech zúčastnili, musí uznat, že to minimálně všechno to rušení a obnovování zpestřilo. Na vyhodnocení budeme muset kvůli několika novinkám čekat pravděpodobně až do konce léta, ale to nám nebrání pustit se do rozboru osudů nadcházejících novinek.

Doufejme, že tímto velkým kláním, kterým tipovačka bezesporu je, opět zpestříme někdy bolestivé rušení seriálů. Pravidla zůstávají stejná jako v minulých letech, ale to už se dočtete přímo na stránkách tipovačky. Po uzavření (na konci léta) opět zveřejníme tipy všech týmů + vaše zprůměrované tipy, jako hlas lidu. Uvidíme, kdo letos svoji křišťálovou kouli vyleštil nejlépe.

Naše tipy na stanici CBS najdete v tomto článku. Jsou zatím předběžné a ještě nad nimi budeme – stejně jako vy – párkrát přemýšlet (takže máme taky uzávěrku na konci prázdnin). Ale třeba vám náš pohled pomůže při rozhodování. Když už ne, tak minimálně ty trailery, co jsou v článku zahrnuty, by mohly…

ragelly

ragelly: Tohle vypadá jako tisíckrát víc coolovější APB. Není to o policistech, je to o obyčejných lidech, kteří appku využívají, což mi přijde o dost lepší nápad a také o dost větší potenciál pro pořádný rozvoj. Jeremy je naprosto famózní, nechápu, jak jsem se kdy mohla bát, že to bude směrem od Ariho Golda posun dolů. Ukazuje, že je to pan herec a i v této roli působí dokonale. Nyní již zcela beze strachu se těším na celý seriál, tohle bude přesně pro mě.

Tip: Nedělní večer by mohl být pro tento seriál dobrý slot, věřím v prodloužení.

Fruiko

Fruiko: Technicky je to absolutní hovadina, kterou někdo vymyslel, když jel Uberem do pronajatého bytu na airbnb. Ale je hrozně zábavné to sledovat a tlemit se, jak moc to je absurdní.



Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Je to trochu jako APB, jen horší. Obsazení je nevýrazné a jak už jsem říkala, je to trochu jako APB. A nevěřím, že se na to budou lidi dívat jen proto, že následuje NCIS: Los Angeles. Prostě ne. I když je ten nápad docela cool.



Tip: Zruší.

ragelly

ragelly: Když jsem se dočetla, že žhavým tématem nové sezóny budou vojenské seriály, upřímně jsem se zděsila, protože vojenský (válečný) je pro mě většinou docela utrpení sledovat. Tohle má super známé tváře (Booth, paní Draperová, Dylan Bates), ale sledovat to každý týden bude asi hodně intenzivní. Trailer vypadal důsledně propracovaně a nejsem si úplně jistá, jestli si seriál každý týden dokáže udržet stejnou vypjatou atmosféru, bez které prostě nemá šanci na úspěch. Přece jen 40 minut vysílacího času na kompletní misi včetně zadání, plánování, plnění, návratu domů a ještě nějaké to rodinné drama do toho, to mi přijde, že nemůže stačit. A seriál nevypadá, že by se chystal nějak serializovat příběh, spíš to vidím na schéma „případ týdne“.



Tip: Prodlouží, ale sledovanost bude průměrná.

Fruiko

Fruiko: Nemůžu si pomoct, ale Borenaz nevypadá jako drsný mariňák. FBI agenta mu ještě uvěřit šlo, ale tohle mi na něj moc nesedí. Jinak trailer je relativně v pohodě, když srovnávám s ABCčkem, tak i když má dvojnásobnou stopáž, tak je to koukatelné. Ale to nic nemění na tom, že seriál asi bude nuda.



Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Seal Team sice dostal slot proti Modern Family, ale já tomu věřím. Survivor je docela slušný předskokan, Boreanaz by taky mohl pár diváků ještě přilákat, ale hlavně – v USA mají rádi vojáky bojující proti nepřátelům z Východu, takže úspěch jasný.



Tip: Prodlouží.

ragelly

ragelly: Tenhle seriál zněl naprosto skvěle na papíře a musím říct, že jde o příklad výborně nastříhaného traileru, který dokáže parádně navnadit. Ale trošku se bojím, že seriál rychle zevšední, protože půjde zase jen o jeden další příběh zamilovaného nerda / neúspěšného povaleče. Jediný potenciál vidím v nejstarším hrdinovi, který má skvělého představitele a myslím, že toho může ještě hodně nabídnout.



Tip: Zruší, časový slot není tak silný.

Fruiko

Fruiko: Stydím se. Ale jednou jsem se usmál. No dobře dvakrát. Konceptuálně se mi to líbí, ale všichni kdo se vyskytují v traileru jsou děsně nesympatičtí, možná jen to staré já by se dalo přežít.



Tip: Prodlouží.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Tohle bylo opravdu vtipné. Vážně, já se u toho málem rozbrečela smíchy. Je opravdu škoda toho slotu, seriál je obklopen novinkami a skoro-novinkami, takže je víceméně předem odsouzen k záhubě. Ale tak nenechají si diváci zrušit vtipnou komedii, ne? Že ne?!



Tip: Prodlouží.

ragelly

ragelly: Jak vás znám, vůbec nechcete hodnocení od člověka, který z Big Bangu neviděl nic jiného než několik promofotek. Ale stejně vám ho napíšu, muhahahaha. Tohle vypadá strašně. Pardon, ale vypadá. Hlavní postava je neuvěřitelně otravná, doslova k nevydržení. Chápu asi správně, že stejně se dá popsat i dospělý Sheldon, ale ten malý smrad má navíc hlas, jaký předčí škrábání nehtem po stěně. Celkově jsem se u traileru usmála asi dvakrát, ale upřímně se bojím dne, kdy budu koukat na pilot, protože to bude utrpení. Jen 20 minut, má to jen 20 minut… to dám.



Tip: Prodlouží.

Fruiko

Fruiko: Co takhle udělat spin-off s nejotravnější postavou, co máme k dispozici. Hele a co z ní udělat ještě dítě. Jo přesně takhle uvažují sadistické mozky seriálových producentů. A i když má Sheldona někdo rád, tak jeho dětské já nemůže mít rád nikdo.



Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Běží to po TBBT, je to od TBBT, má to ve jménu "Sheldon… tady to je víc než jasné. A vlastně je to docela dobré, tudíž myslím, že Yound Sheldon tu bude podobně dlouho jako TBBT.



Tip: Prodlouží.

ragelly

ragelly: Další klasická kriminálka, jakých má CBS plný program. Tentokrát sází na akčnější notu, ale nenechte se omámit výbušným pozlátkem. Ve výsledku půjde jen o další drama o černošské komunitě, kde je plno gangů a dalšího nebezpečí na ulicích. Je vyloženě na vás, jestli se seriál trefí do vašeho žánru.



Tip: Zruší.

Fruiko

Fruiko: Bléééh. Kdyby se dala nechutná sladkost z romantických komedií nějak převést do akčního prostředí, tak by to asi vypadlo nějak takhle. Samé kecy, můj tým, moje práce, bla bla, hrdina, bla, bla, jsem hrdý… Jen ta americká vlající vlajka chybí.



Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Je mi úplně jasné, na co tenhle seriál vsází. Na dámské diváctvo, které se bude chtít koukat na Shemara Moorea. Viděli jste ten konec, ne? Jenže další poldové, navíc po čtyřech komediích, navíc proti fotbalu? Tohle nevyjde.



Tip: Zruší.

ragelly

ragelly: Ne. Nenenenenenene. Ne. Ne. Ne. Tohle je jednoznačně nejhorší trailer ze CBS i ABC dohromady (další stanice jsem zatím neviděla). Tohle je tak špatné, že ani nevím, co sem mám vlastně napsat. Pamatujete si na McCarthys? Tohle je to stejné, jen to má lepší časový slot, takže to prodlouží.



Tip: Prodlouží. Ale doufám, že tenhle bod v tipovačce nezískám a že to zruší.

Fruiko

Fruiko: Rozhodně nejslabší z CBSka. Vůbec nechápu, proč tomu CBS nadělila tak luxusní slot. Je to špatné, počínaje podkresovým smíchem, přes postavy, konče kulisami. Fakt tam není nic dobrého, co by stálo vůbec za zhlédnutí traileru, natož pilotu seriálu.



Tip: Prodlouží, protože slot.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Velká, divná rodina, spousta umělého smíchu. Není tohle už tak od konce devadesátek pasé? Tohle bude mít slušná čísla maximálně tu chvíli, kdy tomu bude předskakovat TBBT. Pak to pro dobro světa spadne.



Tip: Zruší.

ragelly

ragelly: Je to jen tím, že nejsem ST fanoušek, nebo to vypadá docela nudně? Žádná pořádná akce, žádné zapoamatovánihodné postavy, z příběhu to taky moc neukázalo. V podstatě šlo jen o pár záběrů lidí v uniformách. Doufám, že samotný pilot nabere trošku na tempu, jinak půjde o dobrého uspávače hadů.



Tip: Prodlouží, když prodloužili i The Good Fight.

Fruiko

Fruiko: Nevím, jestli to po nabušených filmech nebude lidem připadat moc slabý, na druhou stranu tomu nabušené filmy udělaly reklamu. Mě to tedy moc neuchvátilo.



Tip: Prodlouží, protože jméno.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Star Trek je pořád docela jméno; jak tak koukám, seriál si koupil i Netflix, takže se CBS vyplatí. Navíc se nevysílá normálně v televizi, takže ani nebude vypadat blbě, když se na to nikdo nebude dívat – jako třeba u Elementary. Ale ono se lidi stejně nejspíš chytí.

Tip: Prodlouží.

Jak to vypadá celkově

 
ragelly
Fruiko
Drunk_Queen
Výsledek
Wisdom of the Crowd
Seal Team
My, Myself and I
Young Sheldon
S.W.A.T.
9JKL
Star Trek Discovery
Celkem
5 prošlo
2 neprošly

Stanice CBS objednala celkem devět novinek – osm na svou stanici a jednu na CBS All Access. Z těchto máme k dispozici sedm pilotů a většinou se nedokážeme shodnout. Shodně vidíme pouze prodloužení Star Treku a zrušení S.W.A.T., jinak je to vždy dva proti jednomu. Touto taktikou nám však vyšlo zrušení pouze u dvou seriálů, jinak jsme optimističtí a většinově věříme v prodloužení pěti novinek.

Tentokrát je největší pesimista Fruiko, který věří třem novinkám. Drunk_Queen následuje se čtyřmi a já to vidím dobře u pěti nových seriálů.

Jít na tipovačku →


Jak se vám líbí trailery? Souhlasíte s našimi tipy? A už máte odtipováno?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

9JKL - Walton a Jack Geller. Asi bych tomu dala šanci, kdyby to bylo sebehorší, ale tohle nezachrání ani...
před 6 roky
Jessica Angell

Jessica Angell

Eh..viděla jsi filmovou předlohu SWAT? mě tam spíš zaráží ten boj proti černochům ( nejsem rasista)..
před 6 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Viděla. Co myslíš konkrétně? Tak ono je to spíš černoši proti policii, což sice chápu, je to bordel, co se...
před 6 roky
Další články k tématu