Diskuze k článku Comic-Con 2017: Teen Wolf
avatar uživatele
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
21. 7. 2017 / 15:52:24 (před 6 roky)
off

Škoda, že už TW končí, pro mě jeden z nejlepších seriálů, všechny postavy jsou sympatické a člověk si je oblíbí. A co se týče rebootu, tak uvidíme. Pokud by se to nějak dobře udělalo, tak proč ne. Nebo by mohli udělat i nějaký spinoff.

avatar uživatele
Yellow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 7. 2017 / 16:30:30 (před 6 roky)
off

Já jsem docela ráda, že to končí. 6A se mi vůbec nelíbila. Nejsem nadšenec do vztahu Stilese s Lydií, přijdou mi jako bratr a sestra a způsob, jakým to napsali se mi nelíbí, Lydia se mi díky tomu dost znechutila. Pak ti jezdci, u kterých nebylo ani vysvětleno, jak a proč se tam objevili. Jsem ráda, že to končí tak, že se vrací na začátek - k lovcům, předá se žezlo další generaci, návrat starých kmetů (Derek, Jackson, Ethan, Gerard atd.)
Myslím, že konec seriálu prospěje, lepší odejít na vrcholu(i když sledovanost dost tápe), než pak dopadnout jako TVD.

PS. Jsem docela zvědavá, jak tvůrci pojali Scotta s Malií, jejichž dost romantických scén je v traileru dost. Btw, snad opět nevystřihnou plno scén s Ryanem Kellym aka. Jordan Parrish, který mě docela dost zajímá...no a jen tak mezi námi, je to fakt kus. :D

Mňau. Pac a pusu, pac a pusu ...jo, jsem kočkař
avatar uživatele
Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
21. 7. 2017 / 16:43:30 (před 6 roky)
off

Na jednu stranu mě mrzí, že končí, protože mě to i v 6. sérii hodně baví, což se u seriálů moc nestává. Ale na druhou stranu, aspoň to nebude zbytečně roztahané.

Spíš než reboot by se mi líbil spin off, i když nevím jestli to bez těch postav/herců bude ono. Ale tak nebráním se ničemu :)

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
avatar uživatele
carolos
Redaktor | Cool level: 58 | Buffy Summers
21. 7. 2017 / 17:14:29 (před 6 roky)
off

Tento seriál mi bude chýbať. Bolo super, že som ho sledoval od samého začiatku a videl som, ako sa kvalitatívne zdvihol po 1.sérii. Aj keď by som uvítal viac epizód, možno je to dobre, že sa rozhodli skončiť takto na vrchole a ešte krásnym okrúhlym číslom 100.

Budem si musieť nájsť na internete záznam z tohto panelu.

avatar uživatele
Sjuuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 7. 2017 / 19:46:07 (před 6 roky)
off

Musím říct, že jsem ráda, že Teen Wolf už končí, ale i tak mi bude chybět. Herecké obsazení se jim velice povedlo. Jsem celkem zvědavá, jestli teda bude ten reboot a kdyby byl, těším se na nové postavy.

Jsem seriálový maniak.
avatar uživatele
Katerina Petrova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
21. 7. 2017 / 20:01:16 (před 6 roky)
off

Na těch posledních deset epizod se docela těším a doufám, že zakončení bude rozumné. Myslím si, že reboot není dobrá volba, raději spin off.

avatar uživatele
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
27. 7. 2017 / 22:18:10 (před 6 roky)
off

Tiež sa mi zdalo v tom trailery nejako veľa romantických scén Scotta a Malii. Evidentne ho už Kira netrápi :D Ten reboot by mali byť úplne nové postavy z novým príbehom a občas by sa tam mohli vyskytnúť tieto staré postavy. Aspoň tak som to niekde čítal :P V tomto seriály ma bavili záporaci, vždy mali originálnych záporákov v tom seriály si myslím. Žiadny upíri, čarodejnice a neviem aké všetky otrepané príšery :D Seriál nejako zvlášť neprežívam, ale ten trailer teda vyzeral veľmi slušne! :O Myslím, že budú aj nejaké úmrtia. A teší ma návrat postáv ako tu už bolo spomínané Derek, Jackson, Ethan, Gerard a ktovie koho sa ešte dočkáme :P

May the odds be ever in your favor.