22. 7. 2017

Comic-Con 2017: The Big Bang Theory

Comic-Con 2017: The Big Bang Theory

Již deset sérií má za sebou populární sitcom The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku), a proto nemohl tento veterán letos na Comic-Conu chybět. Sešli se zde herci Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayaar a Kevin Sussman a producenti a scenáristé Bill Prady, Steven Molaro, Steve Holland, David Goetsch, Eric Kaplan a Maria Ferrari.

Jelikož desátá série skončila velkým cliffhangerem, kdy Sheldon požádal Amy o ruku, všichni v sále chtěli vědět, jak bude znít Amyina odpověď. To samozřejmě nikdo z přítomných neprozradil, ale Cuoco uvedla, že během natáčení této scény plakal dojetím téměř celý štáb i s herci. Jednalo se o vrchol sezóny.

Jak už bývá na Comic-Conu zvykem, opět přišla řeč na Pennyino rodné příjmení. „Vím, jaké je asi její příjmení, ale teď už je Penny Hofstadter, takže je to jedno. Je to Penny, jako Cher, nepotřebuje příjmení,“ odpověděla Cuoco. Společně s Galeckim také zavzpomínali na vtípek, který si naplánovali, jenže se bohužel neobešel bez úrazu. Když během šesté série natáčeli valentýnskou epizodu, Penny a Leonard se pohádali u slavnostní večeře kvůli drahému jídlu, které si Penny objednala. Cuoco s Galeckim si naplánovali, že ji ze srandy jakože praští, ona spadne na zem a začnou se naoko prát mimo záběr kamery. Vše šlo podle plánu, Johnny Kaley praštil, ona spadla, jenže se během pádu praštila o židli a rozsekla si čelo těsně nad obočím. Nakonec skončila v nemocnici, kde jí museli ránu zašít, a na druhý den scénu dotáčeli z opačné strany, aby nešlo nic poznat. Od té doby prý mají podobné vtípky na place zakázány.

Během panelu padla poněkud neobvyklá otázka – zda se herci před sebou převlékají. Odpovědi se ujal Nayaar a uvedl, že viděl Helberga natahovat si kalhoty víckrát, než by chtěl přiznat. „Má super zadek,“ zavtipkoval. Zbytek panelistů poté dodal, že i po deseti letech se stále dokáže nasoukat do kalhot, které Howard nosil v první sérii.

A kterou jinou postavu ze seriálu by chtěli herci hrát? „Já bych chtěla být Cinnamon, je rozmazlovaná,“ odpověděla Cuoco. Sussman by si rád zahrál Howarda, protože ho už nebaví dělat pořád někomu křena. Prady poté prozradil, že Chuck Lorre původně oslovil Galeckiho s rolí Sheldona, ale on se chtěl radši ucházet o roli Leonarda. „Chtěl jsem být součástí love story Leonarda a Penny – ještě předtím, než byla role Penny obsazena,“ vysvětlil Galecki.

Další otázka se týkala hostujících hvězd. Molaro uvedl, že jeho nejoblíbenějším hostujícím hercem byl již zesnulý Adam West, který se objevil v 200. epizodě. West za Molarem přišel po přečtení scénáře s otázkou, zda by mohl mít v seriálu nějaké drsnější psí plemeno, než je pudl. „Řekl jsem mu, že jo, ale že to nebude tak vtipné,“ vyprávěl Molaro. A jak na to zareagoval West? „No, stejně mám pudly i v reálu, tak to asi nevadí.“

Panel byl zakončen sborovým zpěvem písničky „Soft Kitty“, ovšem jednalo se o alternativní verzi, kterou Amy zazpívala v minulé sérii Sheldonovi. Tato scéna, obsahující kromě původní sloky ještě dvě další, však byla nakonec vystřižena. Vy se můžete podívat alespoň na záznam z Comic-Conu.


Nalákal vás Comic-Con na novou sérii? Nebo vám už po těch letech přijde TBBT nudnější? Jak se vám líbí prodloužená verze „Soft Kitty“?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
24ron24

24ron24

Fúha ani TBBT žiadny koment. tak to som fakt silno prekvapený. najpopulárnejší seriál súčastnosti a komenty...
před 6 roky
Gabik.029

Gabik.029

To tě 100% nalákalo, abys na TBBT koukl, že jo :DDDDDD
před 6 roky
24ron24

24ron24

No to si piš! Zajtra ráno jdem na 10.sériový maraton! Ten zadek si nemôžem nechať újsť predsa :P
před 6 roky
Další články k tématu