22. 7. 2017

Comic-Con 2017: The Gifted

Comic-Con 2017: The Gifted

Pozvánku na letošní Comic-Con dostal i seriálový nováček The Gifted, který je dalším kouskem z produkce Marvelu. O seriálu přijeli na tuto akci s fanoušky pohovořit herci Stephen Moyer, Amy Acker, Jamie Chung, Natalie Alyn Lind, Blair Redford, Coby Bell, Sean Teale, Emma Dumont a Percy Hynes White a výkonní producenti a scenáristé Matt Nix, Lauren Shuler Donner, Jeph Loeb a Derek Hoffman.

Stejně jako na panelu Inhumans (rovněž tvorba Marvelu), i zde bylo přítomným promítnuto několik klipů z nadcházející epizody. První z nich zachycuje mutantku Blink, jak v dešti utíká od policie a mizí v portálu. Na pomoc jí přiběhnou další mutanti – Marcos, Lorna a Thunderbird. V dalším klipu se setkávají ve škole manželé Struckerovi kvůli svému synovi Andymu, který je šikanován. Ve třetím klipu jde o výslech Lorny, který vede Reed Strucker. Tento výslech neskončí pokojně. V dalším klipu se jednalo o rodinnou scénu Struckerových, kde se Andy a Lauren hádají ohledně sociálního klima mutantů versus lidí, které lze aplikovat ve světě, ve kterém dnes žijeme. Poté byla promítnuta scéna, která se objevila i v traileru; jedná se o školní ples, na kterém Andy objeví své schopnosti.

Jak moc bude seriál využívat svět X-Menů? „Díky filmu X-Men: Days of Future Past máme více časových rovin a my se nenacházíme ve stejné časové linii jako svět X-Menů. Stejně jako komiksy a filmy, i my k tomu přistupujeme po svém,“ prozradil Nix. Některým tak svitla naděje, že by se v rámci The Gifted mohli dočkat crossoveru se seriálem Legion. „Nerad vám ničím představy, ale fakt ne,“ vyvrátil tuto možnost Donner.

Acker mezitím pohovořila, co ji na seriálu lákalo a jak se The Gifted liší od jejích předchozích scifi seriálů: „Tam bylo vždy velkou součástí hledání rodiny, protože z té vlastní byli vyloučeni, a tady se mi líbilo, že máme už existující rodinu, která se rozhodne přežít společně.“

Co se týče superschopností, Dumont je maličko ve výhodě, jelikož je v reálném životě baletka. Své ladné pohyby rukou tak využila v rámci svých superschopností. Redfordova postava Thunderbird má supersílu, takže je používáno hodně rekvizit a kulis z polystyrenu. Má tak pocit, že je opravdu silný. „Trošku vám to stoupne do hlavy,“ vtipkoval herec. Chung se umí teleportovat, k čemuž naopak samotná herečka nic nepotřebuje. „Je docela sranda využívat svou představivost. Vypadám u toho sice jako blbec, ale víte jak,“ uvedla s úsměvem herečka.

Ani The Gifted nepřivítal fanoušky s prázdnou a vytasil se s novým trailerem, na který se můžete podívat i vy. Na televizních obrazovkách se seriál představí 2. října.


Plánujete na podzim sledovat The Gifted? Co říkáte na nový trailer? Myslíte si, že seriál mezi diváky uspěje?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Tolik známých tváří, které bych si nepředstavila v jednom seriálu... Jak se vyhneme crossoverům, jdu do...
před 6 roky
milosh

milosh

Přesně, jak si pojedou svojí linku bez crossoverů s filmovým světem, taky se s chutí podívám.
před 6 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já myslela spíš ty seriály. Ani filmové crossovery bych moc neocenila, ale ty seriály jsou vyloženě peklo....
před 6 roky
Další články k tématu