22. 7. 2017

Comic-Con 2017: Bob's Burgers

Comic-Con 2017: Bob's Burgers

V našem každoročním reportu z Comic-Conu samozřejmě nemůže chybět ani slavný foxovský animák Bob's Burgers, který se opakovaně umisťuje na první příčce v kategorii nejméně čtených bleskovek roku! :-D Přesto se jistě najde někdo z vás, kdo na tento animák nedá dopustit, takže jdeme na to. Seriál je proslulý v tom, že umí vytvořit skutečně šťavnaté speciální sváteční epizody. Pro novou sezónu se však připravuje jedna, která bude skutečně extra speciální.

Tvůrce Loren Bouchard během panelu oznámil, že letošní vánoční epizoda bude hodinový speciál, pro seriál úplně první. „Je to skoro jako malý vánoční film. Je to v podstatě epické, bude to mít ten nádech celé hodiny.“ Kromě toho prozradil, že se ve speciálu, který poběží v prosinci, objeví Adam Driver.

Premiéra osmé série je vytvořena speciálně pro fanoušky, návštěvníci se dočkali speciálního sneak peeku. „Každá scéna je vytvořena v úplně jiném a novém stylu.“ Nedokážete si to představit? Tady je vysvětlení. V uplynulých měsících seriál vyhlásil pro fanoušky soutěž v kategoriích animace úvodní znělky, statický panel v pozadí a statický panel postavy. „Je šílené ten díl sledovat, ale zároveň neuvěřitelné,“ lákal tvůrce. „Je neskutečná zábava slyšet dabing, a přitom hlasy vždy vycházejí z jiného designu animace.“

Na otázku, zda se chystá nějaký crossover, Bouchard odpověděl, že tým pracuje na gaučové scénce pro Simpsony, ale nic konkrétnějšího neuvedl.

Co se týče hostujících herců v osmé řadě, můžeme se těšit např. na Thomase Middleditche, který ztvární mladého kluka Alexe, který Genea pozve na přespání. „Jak si asi dokážete představit, Gene se ani trošku nebude bavit.“

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu