22. 7. 2017

Comic-Con 2017: People of Earth

Comic-Con 2017: People of Earth

Během Comic-Conu přišla řada také na komedii People of Earth, kterou vysílá stanice TBS. Druhá řada je na spadnutí a ačkoliv herci jistě nejsou vázáni takovou mlčenlivostí jako osazenstvo Game of Thrones, moc se jim do sdělování spoilerů a střípků nechtělo. Je to i částečně proto, že, jak poznamenala herečka Nasim Pedrad, seriál je natáčen v různém pořadí epizod, takže ani sami herci přesně neví, co se vlastně děje, jak to na sebe navazuje a o čem můžou mluvit.

Pedrad je novou posilou pro druhou řadu. Ana Gasteyer její postavu popisuje jako „zdravě skepitickou“, tedy takovou, jakou seriál vždy uvítá.

Většina postav v seriálu však pevně věří, že je mimozemšťani unesli. „Moje postava je tak trošku rozpolcená. Na jednu stranu samozřejmě chce, aby to byla pravda, ale na druhou stranu se bojí a je až paranoidní, jak to ovlivní jeho život, takže vlastně neustále svádí vnitřní boj,“ prozradil Brian Huskey (Richard).

Co vlastně obnáší mimozemský život? Spoustu času v maskérně! „U každého se to různí, třeba mně trvá dostat se do kostýmu a make-up a všechno asi dvě hodiny. Musím si dát takovou helmu, pak jdu na samotný make-up a navíc mi ještě speciálně upravují bradu“ uvedl Ken Hall (Jeff). Na otázku, jak v masce vidí, uvedl, že mnohdy vůbec: „Když natáčíme, jsem v kostýmu třeba i 14 hodin. Je v něm takové horko, že se mi mnohdy otvory pro oči zamlžují.“

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu