23. 7. 2017

Comic-Con 2017: The Orville

Comic-Con 2017: The Orville

Jednou z letošních novinek je scifi seriál The Orville, který si rovněž vysloužil pozvánku na Comic-Con. Sjel se zde celý tým, herci Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Scott Grimes, Penny Johnson Jerald, Peter Macon, Halston Sage, J. Lee, Mark Jackson a Chad Coleman a scenáristé a producenti David Goodman a Brannon Braga.

Za zrodem seriálu stojí Seth MacFarlane, tvůrce Family Guy, který kromě psaní scénářů zaujme i jednu z hlavních rolí, Eda Graysona. Děj se odehrává v budoucnosti o 400 let později na vesmírné lodi U.S.S. Orville. „Jedná se o seriál, který jsem měl v hlavě už nějakou dobu,“ prozradil. Po úspěchu filmů jako jsou Deadpool nebo Strážci Galaxie si řekl, že je ten správný čas do toho jít.

Scénář zaujal ihned i samotné herce. „Jedná se o drama, komedii a scifi v jednom balení. Tento mix příběhů je skvělý,“ uvedl Macon. „Scénář jsem si zamilovala ihned po jeho přečtení. Přestože se děj odehrává ve světě scifi, nechybí mu lidskost,“ pronesla Sage. Chválu pěla i Johnson Jerald: „Scénář je prostě úžasný. Bude to něco jiného, než na co jste zvyklí, ale v dobrém slova smyslu.“

Těšit se můžete i na spoustu hvězdných hostů, kteří se v seriálu představí. MacFarlane nechtěl prozradit až moc, ale zmínil se, že se diváci mohou těšit na herečku Charlize Theron. Ta si zahrála v roce 2014 v jeho filmu Všechny cesty vedou do hrobu, odkud se znají. A koho si v The Orville zahraje? „Nemůžu vám nic prozradit! Můžu vám říct jen to, že si tam zahraje,“ odpověděl záhadně MacFarlane. Podělil se ale o to, jak ji přiměl, aby roli přijala. Přemlouvat ji vůbec nemusel, stačil pouhý telefonát a mohli si plácnout. „Zavolal jsem jí a poprosil ji, aby si v seriálu zahrála. Nadšeně souhlasila a řekla, že si v mém malém seriálu ráda zahraje,“ sdělil.

Stejně jako spousta jiných seriálů i The Orville představil na Comic-Conu nový trailer. Seriál má premiéru 10. září.


Máte v plánu The Orville sledovat? Myslíte si, že bude mít seriál úspěch? Co říkáte na trailer?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Varro

Varro

Vzbudilo to moji zvědavost. Určitě na to mrknu, jak to bude vypadat.
před 6 roky
phoebess

phoebess

Na tohle se těším. Jen doufám, že se to uchytí. Ty parodie (a podobný seriály) mají většinou smůlu. :(
před 6 roky
24ron24

24ron24

Trailer vyzeral celkom dobre taká oddychová parodie na Star Trek a podobné veci :D Myslím, že tomuto dám...
před 6 roky
Další články k tématu