24. 7. 2017

Comic-Con 2017: The Last Ship

Comic-Con 2017: The Last Ship

Stejně jako v předchozích letech, ani letos nemohl na Comic-Conu chybět postapokalyptický seriál The Last Ship (Poslední loď). Pozvání přijali herci Eric Dane, Adam Baldwin a Bridget Regan s showrunnerem Stevenem Kanem.

Nová série s sebou do jisté míry přináší menší změny a určitým způsobem se vrací zpátky k první sérii. S tím souvisí i cestování na různá místa, která postavy navštíví. „Ocitneme se v Řecku, Itálii, Alžírsku, Maroku, Španělsku – je to zábava. Virus už nemá na lidstvo žádný vliv. Nyní napadá plodiny, takže přeskočil na úrodu, kterou lidé potřebují, aby přežili,“ prozradil Kane. Posádka Nathana Jamese se vydá hledat prapůvodní zrnko, které je vůči viru imunní, aby mohli vypěstovat nenapadené plodiny, čímž by planetu zachránili před vymření hladem. To vše se odehrává 16 měsíců po skončení předešlé série.

Chandler se mezitím nachází ve Středozemí, kde obráží fight cluby. V promítaném klipu byl nucen ubít k smrti svého oponenta, aby mu nový záporák seriálu prokázal službu, kterou Chadler potřebuje. Role tohoto nového záporáka se zhostil herec Jackson Rathbone, známý z filmové ságy Twilight. „Protože se každý bude snažit získat nenakažené zrnko pro sebe, naši hrdinové tak potkají několik zlých lidí. A Jackson Rathbone nám přišel zahrát opravdu vynikajícího záporáka. Je jako řecký mafián,“ sdělil Kane.

Rathboneova postava bude pro Chandlera velkou zkouškou, protože se objeví zrovna ve chvíli, kdy Chandler začne přicházet k rozumu po svém překvapivém odchodu z lodě a od svých přátel. „Byla to pro něj dlouhá pauza. Najdeme ho ve Středozemí, kam bych se asi taky odebral,“ žertoval Dane. „Chandler už je na tom nejspíš mnohem lépe. Řecko mu dost pomohlo a je škoda, že tam nezůstal déle,“ dodal.

Spoustu přítomných potěšilo, že se v nadcházející sérii dozvíme něco víc o Slatteryho rodině. Baldwina tak čekala po letech v seriálu velká změna a musel se ponořit do více emocionálních scén, které se mu doposud spíše vyhýbaly. Když už je řeč o rodině, k týmu se od této řady připojí i Kathleen (Jade Chynoweth), dcera Texe (John Pyper-Ferguson), který byl minulou sérii zabit.

Co se týče Sashy, v této sérii začneme vídat malinké trhlinky v jejím pomyslném brnění a poznáme i její zranitelnější stránku. I když to skrývá, tak se jí Tomův odchod hluboce dotkl. Její vztah s Tomem však zatím moc slibně nevypadá, jelikož Tomovi do života podle všeho vstoupí jiná žena.

Nyní se můžete podívat na zbrusu nový trailer ke čtvrté sérii. První dvě epizody budou mít premiéru již 20. srpna na TNT.


Také už odpočítáváte dny do premiéry nové série The Last Ship? Na co se těšíte nejvíce? Co říkáte na trailer?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Richardo

Richardo

zbytočne to už naťahujú, seriál ma prestal baviť po druhej sérii kedy zabili doktorku
před 6 roky
Micuda98
před 6 roky
24ron24

24ron24

Tento seriál až tak neprežívam, ale trailer nevyzerá až tak najhoršie :P Uvidíme čo pre nás pripravia :D
před 6 roky
Další články k tématu