11. 8. 2017

Seriálové osudy: GLOW

Seriálové osudy: GLOW

Po sérii netflixáckých rušení si streamovací služba napravuje reputaci a prodlužuje svou letošní úspěšnou novinku GLOW pro druhou řadu. Ta bude obsahovat 10 epizod a Netflix ji začne streamovat v roce 2018.

Seriál pochází z pera tvůrkyně Jenji Kohan, která stojí i za Orange Is the New Black, jedním z vlajkových seriálů stanice. GLOW se ihned po uvedení stal miláčkem diváků i kritiků. Seriál se inspiruje málo známým seriálem z 80. let. Příběh se odehrává v roce 1985 v Los Angeles, kde se neúspěšná herečka Ruth Wilder konečně prosadí, a to v netradičním televizním seriálu o ženském wrestlingu.

GLOW je čtvrtou novou komedií, kterou Netflix v roce 2017 nasadil a která se dočkala prodloužení. Přidává se k One Day at a Time, Santa Clarita Diet a Dear White People. Pátou novou komedií byla Girlboss, ta však byla po první řadě zrušena.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
zip

zip

Přidávám se. Jupí!!!
před 6 roky
KamilkaP.

KamilkaP.

Juhuuu :) Tohle mě hodně baví :) Ač furt nevím, zda Ruth nesnáším, nebo mám ráda :D
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

Dobrá zpráva, ale stejně bych víc brala prodloužení Girlboss. :P
před 6 roky
Další články k tématu