21. 7. 2012

Ospalá díra na FOXu a další střípky

Ospalá díra na FOXu a další střípky

FOX objednává další pilot. Tentokráte půjde o seriálovou předělávku slavného filmu Sleepy Hollow (Ospalá díra) z roku 1999.

Půjde o moderní nadpřirozený triller, který bude čerpat z legendy o Sleepy Hollow. Hlavní postavou bude Ichabod Crane, který bude novým parťákem místní šerifky. Spolu budou řešit záhady města, způsobené neustálou bitvou dobra se zlem.

Scénář napsali Alex Kurtzman a Roberto Orci. Je to jejich první samostatný televizní projekt. Dříve spolupracovali na tvorbě pilotů Fringe a rebootu Hawaii Five-0. K režii pilotu se zavázal Len Wiseman (Underworld).

Další střípky:

  • Grey's Anatomy (Chirurgové) obsadilo další doktorku. Zahraje si ji Camilla Luddington, známá především z role Kate Middleton v Lifetime filmu William & Kate. Ze seriálové filmografie se hodí zmínit hostování v True Blood (Pravá krev) a Californication.
  • Gordon Ramsay (Hell's Kitchen, Masterchef) vede žebříček o nejvíce vydělávajícího šéfkuchaře. Jeho roční příjem se letos vyšplhal k sympatickým osmatřiceti milionům dolarů.
  • Grace Phipps (The Nine Lives of Chloe King) míří do The Vampire Diaries (Upíří deníky). Zahraje si šestnáctiletou April, přirozenou krásku s kapkou drsňáctví. Ta se kvůli smrti svého otce vrátila ze soukromé školy. Sdílí společnou minulost s Jeremym a Elenou. Elena se ji bude snažit chránit před tajemstvími, které město skrývá. Herečka se poprvé objeví v druhé epizodě nové série.
  • Emily VanCamp má novou mamku. Do Revenge míří Jennifer Jason Leigh, která získala právě roli matky Emily. Tvůrce seriálu prozradil, že postava bude mít velké psychické problémy, bude násilnická a nebezpečná, ale potenciálně i něžná a jemná. Když se na ní podíváme, nepoznáme, jak psychicky zničená je. I když to velmi brzy zjistíme…
  • Jestli jste si mysleli, že v American Horror Story je už tak přecpáno, že se tam nikdo jiný nevejde, zmýlili jste se. Do druhé řady byla obsazena Clea Duvall (Carnivale). Zatím není jasné, koho bude hrát, ale šušká se o tom, že se bude objevovat ve scénách s hlavní postavou Sarah Paulson.
  • Elisabeth Hower mění Kalhoty za Saka. V Kravaťácích si zahraje Tess, Mikovu přítelkyni z dětství.
  • Finalista American Idolu Adam Lambert se objeví ve speciální halloweenské epizodě Pretty Little Liars. Bude zpívat spolu s hlavní představitelkou Lucy Hale.
  • Burn Notice (Status: Nežádoucí) přidává hostující hvězdy. Jednoepizoidní role získali Patton Oswalt (United States of Tara, Caprica) a Sonja Sohn (Body of Proof).

Jaká novinka vás dnes potěšila?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
kacka.irena

kacka.irena

já jenom aby se trh s horohovo-fantazi (nebo jak to zařadit k Once upon, Grimms,..) nepřesdytil a...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

ospalá díra je poklad světového filmu, burton, depp a ricci by taky nemohli natočit ani nic jiného. obávám...
před 11 roky
No One

No One

Určitě Sleepy Hollow! Jeden z mých nejoblíbenějších filmů předělaný na seriál? Tohle si ujít nenechám! =)
před 11 roky
Další články k tématu