25. 7. 2012

"Mortal Kombat: Legacy" se vrací

"Mortal Kombat: Legacy" se vrací

Webová série Mortal Kombat: Legacy, kterou má na svědomí Kevin Tancharoen (má na povel také připravovaný film Mortal Kombat, který by měl vyjít v příštím roce), se nečekaně vrací se svou druhou sezónou. Seriál byl původně koncipován pouze jako doprovod k vydání počítačové hry a měl podpořit zájem o tuto sérii. Fanoušci ale projekt samotný přijali naprosto skvěle a tak se teď můžeme těšit na další záběry. Jelikož jsme se v první sezóně mohli seznámit se všemi hlavními postavami, v nové se podíváme přímo na samotný turnaj.

Tancharoen prozradil, že se autoři tentokrát zaměří na více bojových scén a akce, dočkáme se také většího množství speciálních efektů. Scénář pro celou sezónu už byl napsán a schválen, prozatím však nebylo oznámeno datum premiéry. Otázkou také zůstává, zda se ve svých rolích vrátí herci z první sezóny, mezi kterými byla např. Jeri Ryan (Boston Public, Star Trek Voyager nebo třeba Shark).

Na oznámení se můžete podívat na videu. Sice neobsahuje nové záběry, ale netradiční je rozhodně. V jeho druhé polovině jsou oznámeni všichni účastníci turnaje a pokud znáte hru, poznáte i své hrdiny.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Kopec

Kopec

Tak toto je velice pozitivní zpráva. Je fakt, že tohle zpracování je mnohem realističtější než původní...
před 11 roky
Katschaba

Katschaba

Je to přeložený na videačesky.cz ;-)
před 11 roky
toebiash

toebiash

Moje srdcovka. Neuvěřitelně se těším na cokoli, co Kevin Tancharoen vytvoří! :)
před 11 roky
Další články k tématu