15. 9. 2017

Wynonna Earp lanaří Xenu

Wynonna Earp lanaří Xenu

Kanadský seriál Wynonna Earp se s diváky rozloučil na konci srpna svou druhou sérií. Na jejím konci bylo odhaleno, že Wynonna (Melanie Scrofano) je v kontaktu se svou matkou, která od rodiny odešla, když byly Wynonna a její sestry ještě děti. Ve finále však nebyla ukázána tvář Michelle Earp, kamera ji zabrala pouze zezadu, a tak se reportéři po odvysílání finále ptali Emily Andras, tvůrkyně seriálu, koho by si v této úloze představovala. „Moc se těším až budeme tuto roli obsazovat. Podle mě by to měla být Lucy Lawless. Xena by prostě měla být Wynonnina máma. Technicky vzato mám tak dvouprocentní šanci, že se to stane, ale chci to vykřičet do světa, když už si tedy o něco říkám,“ uvedla tenkrát.

Nyní se scenáristé vrací do práce, aby začali sepisovat nové díly, jejichž natáčení začne v zimě. Jedna z fanynek oslovila na Twitteru Lawless a zeptala se jí, zda by si nechtěla zahrát mámu Earpovou. K překvapení všech Lucy odpověděla se slovy: „Jasně. Kdy a Kde?“ Andras a Scrofano nedokázaly skrýt své nadšení a ihned reagovaly sérií vtipných komentářů a gifů. Korunku tomu nasadil herec William Shatner, kterému se nápad také zamlouvá. Na svém Twitteru označil Andras i Lawless a napsal: „Podle mě by byla pro váš seriál dokonalá. Dohodněte se.“

Situace na pár dní utichla a poté Lawless na Shatnerovu zprávu zareagovala: „Já jsem zatím slyšela jen od fanoušků. Je hezké, že jim na tom tak záleží. Ale všimla jsem si tvé podpory, děkuju, drahoušku.“ Jejich interakce si všimla Andras a napsala Lawless: „Zdravím, jsem showrunnerka Wynonny Earp a ráda bych to probrala osobně. A rozhodně teď nevyšiluju.“ Lawless vtipně a pohotově zareagovala: „Ahoj, Em. Znamená to, že spolu chodíme?“ A Andras, která stále nemůže uvěřit, že by se její sen mohl splnit, poskytla samozřejmě kladnou odpověď. Na základě svých příspěvků se z celé situace ještě nevzpamatovala.

Teď jde tedy o to, aby se obě strany domluvily. Nic není jisté, jelikož se může stát, že herečka nebude v době natáčení zrovna k dispozici, ale je jasné, že by o hostování měla zájem. Tento případ jasně dokazuje, jak silná je moc fanoušků a sociálních médií. O dalším průběhu vás budeme informovat.


Jak se vám tento nápad zamlouvá? Chtěli byste, aby si Lucy Lawless v seriálu zahrála? Nebo máte představu o jiné herečce?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
andromache

andromache

Ten Goo mě pobavil :D :D. Ale jinak jo, s touhle posloupností rozhodně souhlasím ;).
před 6 roky
andromache

andromache

To mi ještě připomnělo jeden Emilyin tweet k tomuto tématu: "Jemné připomenutí lidem, že...
před 6 roky
Koki12

Koki12

Já jsem byla nedočkavá a herečku, která byla vidět jako Mama Earp, i když jen zezadu, jsem si...
před 6 roky
Další články k tématu