29. 7. 2012

The Avengers jako seriál a další střípky

The Avengers jako seriál a další střípky

Studio Marvel chce po úspěchu filmu The Avengers příběh převést také do seriálové podoby. Marvel spoluracuje s ABC a ABC Studios o tom, že by vzniklo drama ze světa Avengers. Očekává se, že by se děj odehrával ve vesmíru a obsahoval nějaké z filmových témat a celkové atmosféry, ale součástí asi nebude žádná postava s Whedonova hitu. Zatím je to ovšem pouhá myšlenka, studio ještě nenašlo nikoho, kdo by jim napsal scénář.

  • Stanice AMC se rozhodla neobnovit drama The Killing pro třetí sérii. Oficiální prohlášení: „Po velkém rozhodování jsme došli ke smutnému závěru, že neobnovíme The Killing pro třetí sérii. Stanice AMC je neskutečně pyšná na tento seriál a šťastná, že mohla na projektu spolupracovat s tak talentovaným týmem, od Veeny Sud, přes partnery ve Fox Televison Studios až po talentovaný, oddaný štáb a výjimečné herecké obsazení.“
  • Modern Family (Taková moderní rodinka): Herci vyřešili své platové problémy, stáhly žalobu a dostavili se na zkoušky čtení scénáře. A výsledek? Místo původních 65 tisíc dolarů budou za epizodu dostávat 170 tisíc.
  • Castle (Castle na zabití): Chad Lindberg (Supernatural /Lovci duchů/) bude hostovat v druhé epizodě páté série. Zahraje si Marca Massettiho, kriminálníka, který narazí na Castla s Beckettovou, které k němu zavede vyšetřování.
  • Supernatural (Lovci duchů): Lauren Tom (Men in Trees /Muži na stromech/, Futurama) bude hostovat v osmé sérii. Zahraje si matku jedné z postav, které se v seriálu vyskytují. Její role se může protáhnout na několik epizod. V jedné epizodě nové série se vrátí také lovec démonů Garth Fitzgerald IV (DJ Qualls).
  • American Horror Story: Pravidelný účastník našich střípků tentokrát obsadil Franku Potente (Run Lola Run /Lola běží o život/, triologie Bourne). Ve dvou epizodách bude hrát záhadnou pacientku blázince.
  • Anger Management: Martin Sheen bude hrát otce Charlieho, bude z něj nová hlavní postava.
  • Criminal Minds (Myšlenky zločince): Bellamy Young (Scandal /Skandál/) se vrátí ve dvou epizodách nové série. Zopakuje si svou roli Beth, romantické známosti agenta Aarona Hotchnera.
  • Body of Proof: Mark Valley se přidává k seriálu jako nová hlavní postava. Bude hrát detektiva Tommyho Sullivana, bývalou Meganinu známost na jednu noc, který se nechá převelet do Philadelphie, aby ji vyhrál zpátky.
  • The Office (Kancl): Jake Lacy (Better with You) je novou stálou postavou. Zatím není jasné, koho bude hrát.
  • Hot in Cleveland: Heather Locklear (Melrose Place) bude hrát bývalou Miss Ohio, která najme Melanie, aby pracovala v její PR agentuře. Objeví se minimálně ve třech epizodách.
  • Louie (Rozvedený se závazky) (FX) byl obnoven pro 4. sérii.
  • Scandal (Skandál): Gregg Henry (Hung /Na velikosti záleží/) a Jillian Armenante budou hrát v několika epizodách druhé série. Henry si zahraje Jacksona, bohatého Jižana, který je chytrý a milý, dokud ho někdo nepodrazí. Armenante bude hrát Lucase, roli, která byla původně napsaná pro muže.
  • TV Critics Association Awards (TCA): Mezi letošní vítěze se řadí Homeland (nejlepší novinka), Breaking Bad (Perníkový táta) (nejlepší drama), Louie (Rozvedený se závazky) (nejlepší komedie), Downton Abbey (Panství Downton) (nejlepší minisérie), So You Think You Can Dance (Umíte tančit?) (nejlepší reality show), Switched at Birth (nejlepší program pro mladé) a 60 Minutes (nejlepší informační a zpravodajský program).

Už jste pro nás hlasovali v nominací ha Křišťálovou Lupu? Ne? Tak to napravte :)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
puf-muf

puf-muf

Stargate-serie boli vinikajúce,takže je všetko možné,len treba chcieť. :)
před 11 roky
Maarti

Maarti

Tak na novýho pěknýho detektiva v BoP se fakt těšim :) A jsem ráda, že agent Hotchner bude mít...
před 11 roky
Idrial

Idrial

Avengers jako seriál? Nikdy!! Pohřbili by všechno co se mi na filmu líbí, bylo by to drahé, nevěřím...
před 11 roky
Další články k tématu