2. 10. 2017

The Man in the Hight Castle obsazuje J. Edgara Hoovera

The Man in the Hight Castle obsazuje J. Edgara Hoovera

Herec William Forsythe se objeví v chystané třetí sérii alternativního historického dramatu The Man in the High Castle. Ujme se role J. Edgara Hoovera, mocného a kontroverzního prvního ředitele FBI.

Diváky i kritiky oceňovaný seriál vzniká na motivy románu od Philipa K. Dicka z roku 1962. Zkoumá, co by se ve světě stalo, kdyby výsledky druhé světové války dopadly přesně obráceně. Forsythe se přidává ke stálým hercům, mezi nimiž nechybí Rupert Evans, Rufus Sewell, Cary-Hiroyuki Tagawa, Alexa Davalos, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel de la Fuente, Brennan Brown nebo Bella Heathcote.

Seriáloví fanoušci si herce můžou pamatovat z role Mannyho Horitze v Boardwalk Empire nebo z jednosezónní záležitosti The Mob Doctor. V poslední době se dále objevil v hostujících rolích v seriálech Chicago Justice, Daredevil, Justified a Hawaii Five-0.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
STOUPA

STOUPA

Těším se tohle mě dost baví.
před 6 roky
Další články k tématu