2. 8. 2012

Entourage má stále šanci na film a další dávka střípků

Entourage má stále šanci na film a další dávka střípků

Šéfové HBO Richard Plepler a Michael Lombardo ve středu na panelu stanice během TV Critics Association's sum­mer press tour oznámili, že šance na závěrečný film k hitovce stanice Entourage (Vincentův svět) má stále šanci na uskutečnění.

Ač se o filmu poslední dobou příliš nemluvilo, bossové fanoušky ujistili, že se projekt posouvá kupředu. „Tvůrce Doug Ellin dosud vytvořil 65 stránek scénáře, a podle toho, co jsme slyšeli, je nadšený,“ řekl Lombardo. „Až scénář bude hotový, podíváme se na něj a poté se rozhodneme, zda o film budeme mít zájem.“ (to bych vám radila!)

Oba pánové také ujistili návštěvníky panelu, že ani True Blood (Pravá krev), ani Game of Thrones (Hra o trůny) zatím nemíří do cílové rovinky. „Dokud budou oba seriály bavit diváky, kteří se k nim budou vracet, nevidíme důvod, proč seriály ukončovat. Myslíme, že na fanoušky čeká ještě spousta kvalitních a zábavných příběhů,“ potěšil Lombardo.

Další střípky:

  • Glee: Becca Tobin a Melissa Benoist míří do McKinley. Obě budou ve čtvrté řadě hrát studentky Kitty a Marley. Holky se řadí k vedlejším postavám, objeví se tedy ve větší části série.
  • HIMYM (Jak jsem poznal vaši matku): Joe Manganiello (True Blood /Pravá krev/) si ve dvou epizodách nové série zopakuje roli Marshallova kámoše z práv.
  • 90210: Lindsey McKeon získala vedlejší roli v nové řadě. Zahraje si Suzanne, sebevědomou pacientku, která se rozhodla vzít kontrolu nad svým zdravotním stavem do svých rukou a která se k Silver (Jessica Stroup) bude chovat jako její mentorka. Poprvé se objeví ve třetí epizodě.
  • American Horror Story mění s druhou sérií také název! Oficiální název bude American Horror Story: Asylum.
  • New Girl: Anna Maria Horsford (Amen, Grey's Anatomy /Chirurgové/) bude v nové sérii hostovat jako Winstonova máma, která opravdu, opravdu nemá ráda Schmidta.
  • Raising Hope (Vychovávat Hope): Melanie Griffith se objeví ve třetí sérii jako matka Sabriny (Shannon Woodward).
  • Touch: Lukas Haas (24 /24 hodin/) získal vedlejší roli. Zahraje si Calvina Butterfielda, mladého geniálního vědce.
  • Parenthood (Famílie): Matt Lauria (Friday Night Ligts, The Chicago Code) získal vedlejší roli ve čtvrté sérii. Bude hrát vojáka, který se vrátil z Afgánistánu a který se spřátelí se Zeekem (Craig T. Nelson).
  • Up All Night: Sean Hayes (Will & Grace) získal vedlejší roli v druhé sérii. Zahraje si Avina (Maya Rudolph) společníka z dob, kdy nahrávala hudbu.
  • Criminal Minds (Myšlenky zločince): Josh Stamberg (Drop Dead Diva) bude hostovat ve třetí epizodě osmé série. Zahraje si otce zoufalé unesené rodiny.
  • Body of Proof: Elyes Gabel (Game of Thrones /Hra o trůny/) získal vedlejší roli – ztvární nového detektiva, chytrého, ač nafoukaného detektiva Adama Schaeffera.
  • Girls: Shiri Appleby (Roswell, Life UneXpected) si zahraje v druhé sérii. Ztvární Natalie, novou známost Adama (Adam Driver). Natalie je krásná a okouzlující newyorčanka, která Adama zbožňuje i přes jeho divokou povahu.
  • Hot in Cleveland: Jay Harrington (Better Off Ted, Summerland /Kalifornské léto/) se objeví v šesti epizodách jako nová známost Melanie (Valerie Bertinelli).
  • Last Resort: Jay Karnes získal vedlejší roli. Bude hrát ministra obrany.
  • Hannibal: Caroline Dhavernas (Wonderfalls) byla obsazena do jedné z hlavních rolí. Ztvární doktorku Alanu ‚Al‘ Bloom, psycholožku a učitelku psychologie na univerzitě v Georgtown, kterou zaučuje sám Hannibal Lecter. Doktorka později konzultuje pro FBI a svého mentora seznámí s Jackem Crawfordem (Laurence Fishburne).
  • Mistresses: Gary Dourdan získal vedlejší roli v této budoucí letní ABC novince. Bude hrát detektiva, který vyšetřuje obvinění vznešené Samovou matkou (Penelope Ann Miller).
  • Randící reality show 3 byla zrušena po pouhých dvou odvysílaných epizodách.
  • Pilot stanice AMC Low Winter Sun obsadil hlavní role. Ty získali Ruben Santiago Hudson a Athena Karkanis (Transpoter). Projekt je popisován jako moderní příběh vraždy, podvodu, pomsty a korupce, který začne vraždou policisty jeho kolegou detektivem Frankem Agnewem (Mark Strong).

Už jste pro nás hlasovali v nominací na Křišťálovou Lupu? Ne? Tak to napravte :)

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Odyssea

Odyssea

Entourage jsem ještě neviděla, ale když ragelly říká, že je super, tak se asi budu muset podívat :D a pokud...
před 11 roky
phoebess

phoebess

Ta změna v názvu AHS mi přijde naprosto zbytečná, stejně o tom lidi budou mluvit jen jako...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

zajímavé novinky. jen bych doplnila, že babičku sabriny si zahraje skutečná matka melanie griffith, jméno si...
před 11 roky
Další články k tématu