24. 10. 2017

Na hvězdné dráze: Criminal Minds, Star Trek a další

Star Trek: Discovery

Hodnocení na SerialZone.czÚvodní dvojdíl Star Trek: Discovery přinesl velký šok, když na konci kapitánka Gerogiou zemřela v boji proti Klingonům. Herečka Michelle Yeoh však se seriálem ještě neskončila.

Bylo potvrzeno, že se kapitánka opět ukáže na scéně. Prozatím nebylo upřesněno, jak se vrátí, ale producentka Gretchen J. Berg fanoušky ujistila, že se s ní v seriálu znovu uvidíme.

spin-off ke Grey's Anatomy

Hodnocení na SerialZone.czChystaný hasičský spin-off ke Grey's Anatomy stále nemá název, nicméně v posledních dnech byla oznámena celá řada herců, kteří se v novince ujmou hlavních rolí.

Miguel Sandova (Medium) získal roli kapitána Pruitta, který celé jednotce velí. Dalších pět herců se ukáže v rolích hasičů: Jay Hayden (The Catch) jako Travis, Grey Damon (Aquarius) jako Jack, Okieriete Onaodowan jako Dean, Danielle Savre (Too Close to Home) jako Maya a Barrett Doss (Iron Fist) jako Victoria.

Sneaky Pete

Hodnocení na SerialZone.czAmazon oznámil herecké posily, které obohatí nadcházející druhou sérii dramatu Sneaky Pete. Sara Tomko (Once Upon a Time) ztvární Suzanne, manažerku kasina. Chris Ashworth (The Wire) se ujme role Mira, vysokého a zastrašujícího pomocníka Luky. V neposlední řadě se můžeme těšit i na Justine Lupe (Mr. Mercedes), která bude Colinovou přítelkyní.

Sneaky Pete se točí okolo Mariuse, podvodníka, který se dostane z vězení, ale hned jsou mu v patách gangsteři, které kdysi okradl. Nemá, kam jít, proto převezme identitu svého spoluvězně Petea a „znovushledá“ se se svou odcizenou rodinou, která nemá důvod podezřívat, že hrdina není ten, za koho se vydává.

Criminal Minds

Hodnocení na SerialZone.czDerek Morgan se vrací do BAU. Hvězda nadcházejícího seriálu S.W.A.T., herec Shemar Moore, si zopakuje svou ikonickou roli v hostující úloze v páté epizodě aktuální série Criminal Minds, která se na obrazovkách objeví 25. října.

Když jsme hrdinu naposledy viděli, přežil drsný únos a opouštěl úřad, aby se mohl soustředit na rodinný život. Nyní se vrací, aby pomohl Penelope Garcie vypořádat se s případem, který ji zasáhl i emočně.

Carnival Row

Hodnocení na SerialZone.czO seriálu Carnival Row se toho prozatím mnoho nepsalo. Jde o nadcházející osmidílnou fantasy novinku, kterou si objednal Amazon. Seriál je popisován jako fantasy-noir zasazený do novoviktoriánského města. Mýtická stvoření opouští svou válkou zdevastovanou domovinu a shromažďují se ve městě. Napětí mezi místními obyvateli a imigranty se rychle stupňuje. Seriál sleduje vyšetřování série vražd, které ničí poslední známky míru ve městě.

Do seriálu byla obsazena herečka Alice Krige (Tyrant), která ztvární Haruspex, čarodějku, která varuje před velkou hrozbou padající na město. Jared Harris (The Crown) na sebe vezme roli Absaloma Breakspeara, kancléře z Burgue, který musí čelit politickým nepřátelům ze všech stran.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu