7. 8. 2012

Těšte se na crossover Bob's Burger a Archera

Těšte se na crossover Bob's Burger a Archera

Znáte animáky Bob's Burger a Archer? Pokud ano, tak jistě víte, že tyto dva toho nemají příliš společného. Jeden běží na FX a druhý na FOXu, jediné, co je snad spojuje je hlas H. Jona Benjamina, který v obou dabuje hlavní roli.

Ale i tohle stačí k tomu, že se dočkáme crossoveru mezi těmito dvěma seriály. Tvůrce Archera Adam Reed přišel s nápadem udělat jednu epizodu Archera ve stylu Agenta bez minulosti (Bourne Identity).

Děj začíná tím, že Archer je v Bobově roli a dělá hamburgery, když do restaurace přijdou ruští lupiči a Archer je bez problémů zlikviduje. Vůbec neví, jak to dokázal a tak se začne zajímat o to, proč je tak dobrý v zabíjení lidí.

Epizoda bude animovaná klasikým „Archer stylem“, ale Bobův vzhled bude jednoznačně rozpoznatelný. Jak říká Benjamin: „Nemusíte znát seriál Bob's Burger, abyste si epizodu užili, ale pokud ho znáte bude to pro vás ještě větší pecka.“

FX zatím neoznámilo, kdy začne vysílat další řadu Archera, takže si pravděpodobně na tenhle díl ještě hezky dlouho počkáme.

Za každej like dostane autor bonbón! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu