26. 10. 2017

Veronica Mars se vrátí

Veronica Mars se vrátí

Jen nevíme kdy. Informace přitom nemohla být získána geniálnějším způsobem. Ryan Hansen, který v seriálu hrál Dicka, totiž měl včera živě interview na Facebooku se serverem Indiewire, kde diskutoval o svém novém pořadu na YouTube Red. Jeden z dotazů, který se na Facebooku objevil, byl osud Veronicy Mars.

Ryan připustil, že netuší, jak si věci stojí, a rozhodl se přímo před kamerou zavolat herečce Kristen Bell a zeptat se, jak to teda bude. „S Robem Thomasem jsme v kontaktu v podstatě každý měsíc,“ prozradila mu do telefonu Kristen. „Problém je v tom, že nemůžu dělat dva seriály najednou, takže bychom mohli vytvořit něco jako minisérii,“ pokračovala herečka s odkazem na svůj aktuální seriál The Good Place, kde hraje hlavní roli.

Takže vidíte, žádný další film, ale rovnou minisérie! „Osobně si myslím a Rob pravděpodobně souhlasí, že a) už nikdy za to nenecháme platit fanoušky b) epizodní formát funguje lépe než film.“

Fanoušci se proto můžou začít s opatrností radovat. Nyní nezbývá, než jen trpělivě čekat, až se tvůrci i herci budou moct sejít a pokračování Veronicy natočit.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Nikolina

Nikolina

Áno, prosím! Ja by som bola vďačná aj za minisériu.
před 6 roky
Lollie

Lollie

Ánoooo prosíím!!!! :D čím skôr..alebo aj neskôr a celú plnú sériu, nie len mini :) :D
před 6 roky
IrmaVep

IrmaVep

Mám to podobně ;)
před 6 roky
Další články k tématu