7. 8. 2012

Kapitán Hook míří do Once Upon a Time a další střípky

Kapitán Hook míří do Once Upon a Time a další střípky
  • Once Upon a Time: Michael Raymond-James (True Blood /Pravá krev/) získal vedlejší roli v nové řadě. Ta je ale zatím supertajná, o jeho postavě se neví vůbec nic, ani jméno. Spekuluje se ovšem, že by si mohl střihnout postavu Baelfire, dlouho ztraceného Rumpelstiltskinova syna. Colin O'Donoghue (The Tudors /Tudorovci/) získal vedlejší roli v nové řadě. Zahraje si pirátského kapitána Hooka.
  • Castle (Castle na zabití): Caroline Lagerfelt (Gossip Girl /Super drbna/) bude hostovat v páté sérii. Zahraje si Angelicu Hentley, zámožnou společenskou ženu, která zaměstnávala oběť jednoho z případů Castla a Beckettové.
  • NCIS (Námořní vyšetřovací služba): V nové sérii se vrátí rodinní příslušníci. Své role si zopakují Robert Wagner (Anthony DiNozzo, Sr.) a Daniel Louis Rivas (Abbyn bratr Kyle).
  • New Girl: Parker Posey (The Return of Jezebel James) bude hostovat v druhé řadě. Zahraje si holku na párty, kterou Schmidt pořádá na počest svého nádobíčka. Nelson Franklin (Traffic Light) byl obsazen do role Robbyho, nového přítele Cece.
  • Royal Pains (Milionový lékař): Brooke Lyons (2 Broke Girls) bude hostovat v jedné z epizod čtvrté série. Zahraje si Talii, lékárnici, která se nebojí se zákazníky flirtovat, aby prodala své produkty.
  • The Following: Annie Parisse (Law & Order /Zákon a pořádek/) získala jednu z hlavních rolí. Bude hrát Debru Parker, FBI specialistku na kulty, která povede vyšetřování Joe Carrolla a jeho následovníků.
  • The Office (Kancl): David Denman se vrátí v jedné epizodě nové série. Zopakuje si roli Roye, bývalého snoubence Pam.
  • TBS novinka Men at Work byla obnovena pro druhou sérii. V té se objeví Peri Gilpin (CSI /Kriminálka Las Vegas/, Grey's Anatomy /Chirurgové/) jako nová vedlejší postava. Zahraje si Alex, novou šéfku magazínu Full Stream.
  • Sons of Anarchy (Zákon gangu): Disney hvězdička Ashley Tisdale (High School Musical) zkomplikuje Samcrův život minimálně ve dvou epizodách páté série.
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
haroska

haroska

Tak ten by klidně Rumpelníkovo syna mohl hrát - vypadá naprosto stejně ujetě :D Jinak vůbec se mi...
před 11 roky
Kahlan

Kahlan

na OUAT sa teším stále viac a viac =D
před 11 roky
Maarti

Maarti

Rodinku v NCIS beru :)
před 11 roky
Další články k tématu