2. 11. 2017

TGT se vrací, teď už doopravdy a s trailerem

TGT se vrací, teď už doopravdy a s trailerem

Leckomu by s mohlo zdát, že po výměně domovské stáje si pánové Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May konečně odpočinou od všech trablů. Ovšem chyba lávky, moderátorům motoristicko-zábavní show The Grand Tour se v poslední době i tak lepí smůla na paty. Nebo přesněji, Hammondovi na koleno, Clarksonovi na plíce. Bývalé hvězdy pořadu Top Gear už v půlce června pořádně vyděsila nehoda Richarda Hammonda v hypersportu Rimac (než Clarkson a May začali na sociálních sítích s obvyklými žerty a posměšky, svěřili sledujícím dokonce, jaký obrovský strach o kolegu měli a jak zle jim bylo, když mysleli, že hrozivě vypadající nehodu jejich spolupracovník nepřežil); o dva měsíce později ulehl na lůžko Clarkson kvůli zápalu plic. O tom, že i ten Clarksonovy kolegy docela vystrašil, svědčily i zprávy Hammonda a Maye na jimi spoluzaložené sociální síti DriveTribe z té doby, pánové se totiž svému kolegovi (opět) vysmívali, ale kromě toho poprosili své sledující, aby jim pomohli přesvědčit Jeremyho, ať nedělá hlouposti a poslouchá pro své dobro lékaře.

Zdravotní potíže hlavních hvězd pořadu také pořádně zkomplikovaly natáčecí plán pořadu The Grand Tour. Zatímco ještě na začátku června (jen pár dní před Hammondovou nehodou v Rimacu) letos jediný zdravý moderátor, James May, lákal na říjnovou premiéru druhé řady, po všech zdravotních karambolech, které tyto Brity postihly, nebylo jisté, jestli se pořad vůbec vrátí na obrazovky ještě letos.

I když jsou ale v současné dobře všichni v rámci možností již v pořádku, druhá řada pořadu, který je uváděn ze stanu přesouvajícího se různě po světě, se přece jen v některých ohledech povede v úsporném režimu. Jak uvedl výkonný producent pořadu, Andy Wilman, bláznivých výletů po celém světě sice bude stále více než dost, ale co se týče studiových segmentů, ke zraněním náchylní moderátoři, kterým je dohromady už celých 158 let, se rozhodli alespoň pro letošek šetřit své oslabené tělesné schránky, a stan se tak letos nepodívá do světa, ale zůstane v nové základně v anglickém Cotswolds, jen mimochodem velmi blízko od Clarksonova domova.

I díky tomuto opatření ovšem druhá řada nenabere tak velkého zpoždění a odvysílána bude jen pár týdnů po původně avizovaném termínu. Každého nedočkavce jistě potěší to, že premiéra druhé série je blíže, než by se dalo čekat, jen před několika hodinami totiž bylo oznámeno, že na první epizodu se mohou diváci těšit už v pátek 8. prosince letošního roku. A s čím že se to ve „dvojce“ pánové předvedou? Malou ochutnávku ukazuje nově zveřejněný trailer.


Těšíte se na premiéru nové řady? Je vám líto zpoždění, které druhá série nabrala? Myslíte, že se James May ještě přidá ke svým kolegům? A pokud ano, na jaké zdravotní potíže vsázíte?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Jako malá přešla od Krtečka a Jen počkej, zajíci! rovnou ke kriminálkám a Červenému trpaslíkovi. Zanechalo to jisté následky.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Mike Skinner, neboli Američan, se v druhé řadě už nevrátí.
před 6 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Zdá se, že odzvonilo i neoblíbené rubrice Celebrity Brain Crash. Teď asi bude Halfa Romeo. Asi,...
před 6 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Video k odchodu Američana, zdá se, že nový závodník ještě není. [youtube]bughsFu3PVo[/youtube]
před 6 roky
Další články k tématu