21. 11. 2017

Vlna změn ve FtWD se citelně projeví ve čtvrté sérii

Vlna změn ve FtWD se citelně projeví ve čtvrté sérii

Od konce třetí řady Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce) utekl měsíc jak lusknutím prstu a pro nás nastává doba čekání, zatímco pro scenáristy naopak. Ti už od konce srpna vymýšlejí a píší příběhy, které seriálu buď vybojují prodloužení pro již pátou sérii, nebo se na základě nich budeme muset smířit s tím, že spin-off The Walking Dead (Živí mrtví) nás příští léto opustí.

Kabelovka AMC neztrácí čas a minulý týden vydala zprávu o novém obsazení. Seriál přivítá do svých řad herečku Jennu ElfmanDharma & Greg či 1600 Penn a to rovnou na pozici hlavní postavy. A nebude sama. Spolu s ní se stejné nabídky dostalo Garretu Dillahuntovi.

Třetí série byla také pod vedením nových scenáristů. Andrew Chambliss a Ian Goldberg nahradili jednoho z tvůrců a scenáristů Dava Ericksona a když si k těmto změnám připojíme i události z letošního finále, vznikne nám zcela nový pohled na seriál stále více podobající se TWD.

V současné chvíli o herečce víme jen to, že se v seriálu objeví a pravděpodobně na celou čtvrtou sérii.


Jaké máte dojmy z finále třetí série? Bez koho si nedokážete představit novou sérii? Máte rádi Jennu Elfman například i z Imaginary Mary? Má zombie drama šanci na obnovení?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
CrazyGeek

CrazyGeek

Třetí sezóna byla super. Snesu nové herce, lokace a klidně i příběh. Prosím, jen z toho neudělejte...
před 6 roky
kunlun

kunlun

první série se mi moc nelíbila, ale už druhá půlka druhé série + třetí série mě donutili změnit názor,...
před 6 roky
Další články k tématu