20. 11. 2017

Jeffrey Tambor opouští komedii Transparent

Jeffrey Tambor opouští komedii Transparent

Vlna sexuálních skandálů, která poslední měsíc otřásá Hollywoodem, má další dopad. Tentokrát se zpráva týká komedie Transparent, která se bude muset v nadcházejících řadách obejít bez své hlavní hvězdy. Bylo oznámeno, že se herec Jeffrey Tambor rozhodl nevrátit se do hitu od streamovací služby Amazon.

„Role Maury Pfefferman byla jednou z největších privilegií a jedním z mých životních tvůrčích zážitků,“ uvedl herec. „Za poslední týdny se ale ukázalo, že už to nadále není práce, které jsem se před čtyřmi lety upsal. Už dříve jsem dal najevo svou hlubokou lítost, pokud jakékoliv moje činy byly jinými nesprávně vyloženy jako agresivní, ale myšlenka, že bych někoho úmyslně obtěžoval, je čistě a jednoduše nepravdivá,“ pokračoval herec. „Každopádně tato událost naprosto změnila atmosféru mezi všemi u seriálu a nevidím žádnou možnost, jak bych se do Transparentu mohl vrátit.“

Herec byl zhruba před týdnem obviněn ze sexuálního obtěžování jeho bývalou asistentkou a transgender herečkou Van Barnes, ke které se o pár dnů později připojila Trace Lysette, která hrála v seriálu jednu z vedlejších rolí. Od té doby se spekulovalo o tom, zda hercova postava bude ze seriálu vyškrtnuta.

Tambor za roli Maury získal v roce 2015 Zlatý glóbus (+ 2 nominace v roce 2016, 2017) a vyhrál také dvě ceny Emmy (2015, 2016 + nominace 2017).

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
ragelly

ragelly

Nedělej z oběti viníka.
před 6 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Obě moc dobře víme, co se stalo.
před 6 roky
Alias

Alias

Toto nesledujem, ale nie je náhodou celý seriál založený práve na jeho postave? To je ako mať Knight Rider...
před 6 roky
Další články k tématu