Diskuzní fórum

Dobrý den

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

avatar uživatele
filip.indra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
26. 10. 2015 / 15:05:13 (před 8 roky)
off

Dobrý den,
neberte toto prosím jako nějakou reklamu, pouze hledám případné seriálové/ filmové nadšence, jako jsem já. Po nějaké době konečně realizuji nápad vytvoření informačního celku s možností pustit si film či seriál přímo na stránce. Stránka se pořád dolazuje, ale už se jedná o funkční podobu. Postupně budeme přidávat seriály od nejúspěšnějších a k nim tvořit aktualizované informace, obdobně jako to má edna. Edna ale není v mých očích zrovna ideální. Sám jsem to poznal, když jsem překládal Mentalistu. Mám adblock, na stránce však mají, ať ho prosím zapneme, že autorům vyplácí odměny. Nikdy jsem nedostal ani korunu. Kolegové z CWzone to mají obdobně. Překládají opravdu mnoho seriálů, ale skutečný prostor pro prezentování (nikoliv odkaz na titulky) není. Rád bych pomohl tudíž zároveň menším překladatelům, obdobným překladatelským celkům a nabídl jim zázemí, kde mohou na jednom společném místě prezentovat svojí práci, sbírat své návštěvníky a mít je pro sebe.

A ano, určitě zde bude spousta názorů, že obdobných stránek tu je spousta, apod. Je to jako všude jinde, ve všech ostatních oborech. Ano, myšlenka už je nějakou formou vyjádřena, jde ale o to jak. Já mám ale v hlavě mnoho nápadů, jak tuto myšlenku obohatit o spoustu věcí. A už samotná webová prezentace je dle mého originální.

Rád bych zde oslovil případné seriálové nadšence, kteří by měli čas a pomohli nám se správou seriálových podstránek. Můžete mi říct, jaký seriál máte rádi, přidáme ho, přidavači přidají díly ke shlédnutí a vy se o něj můžete starat. A ano, mohu najmout někoho, kdo to udělá za peníze, ale to nechci. Proč? Protože já sám stránku tvořím kvůli tomu, že mám rád filmový a seriálový svět a hledám taky někoho takového. Ne někoho, kdo mi to za peníze udělá, ale někoho, kdo k tomu bude mít obdobný vztah, jako já.

Přeji pěkný zbytek dne

odkaz
odkaz

Skype: gandy-filip
E-mail: filip.indra@centrum.cz
info@filmovekralovstvi.cz
Tel.: 722 578 536