Diskuzní fórum

Nekonečný příběh

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

avatar uživatele
munchhuangmorales
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
1. 9. 2011 / 11:57:15 (před 12 roky)
off

Medzi obyvateľmi má Arato svojich ľudí, ktorí ho informujú o Ayame,no tú už dlho nevideli, až dodnes. Bol to práve špión Andy, ktorý ju dnes spatril skoro po roku. Hneď ako sa presvedčil či ho jeho oči neklamu, bežal svojho pána informovať.Keď prišiel celý zadýchaný do páláca, ledva vykoktal zo seba pár slov.
"P-pa-ane!" začal koktať Andy
Čo je, ako sa opovažuješ ma vyrušovať, ty hnusný červ?" zkríkol Arato na celú izbu.
" Pane, Ayame je tu " bojazlivo odpovedá Andy.
"Čooooooo?!Hovoríš Ayame!Tak predsa sa vrátila, ale to bude jej osudová chyba.

马蒂纳 마티나 マルテイナ
avatar uživatele
Lugre
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 9. 2011 / 16:12:09 (před 12 roky)
off

I když je vyvolání fantoma časově náročné, Arato byl trpělivý. Jenže mu scházela podstatná ingredience, aby byla formule úspěšná. Potřeboval vlas, nebo kus nehtu od osoby, proti které má být kouzlo zaměřeno.
"Changu!"zavolal si k sobě jednoho ze svých sluhů.
Chang přistoupil. Na rozdíl od ostatních sluhů nejevil před Aratem známky strachu.
"Changu, vezmi Andyho a Lin-Wana. Věnujete jedné mé staré přítelkyni malou noční návštěvu."
Chang kývl. Jemu se nic nemuselo říkat dvakrát.

avatar uživatele
munchhuangmorales
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
9. 9. 2011 / 15:50:11 (před 12 roky)
off

"Mala by túto noc prespať v hostincu U siedmich drakov " dodal ešte Arato.
Chang znova prikývol a odišli.Celou cestou šli mlčky. Keď zastavili pri čajovni, Chang po dlhej dobe prehovoril:"Tak, hneď za touto čajovňou je náš cieľ. Ty Lin-Wan budeš stáť tu a budeš dávať pozor.Ak sa niekto priblíži, čo by malo byť v tejto večernej hodine dosť nezvyčajné,ehm.....ehm..tak... zamňaukaš, OK?"
"Môžeš sa spoľahnúť" odpovedal Lin-Wan,ale s jeho odpoveďou si Chang veľmi istý nebol, ale bolo to vždy lepšie ako to trdlo Andy.
"A ty Andy, ty pôjdeš so mnou a budeš ma čakať pod oknom Ayame.Ja sa vyšplhám na odkvapovú rúru a preručkujem až k oknu Ayame.Rozumieš, čo budeš robiť?" rozkázal Chang. Síce sa to Andymu veľmi nepáčilo, ale kývol na súhlas...

马蒂纳 마티나 マルテイナ
avatar uživatele
Lugre
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 10. 2011 / 18:34:05 (před 12 roky)
off

Chang pomalu vyšplhal k oknům a potichu se vypravil zjistit, ve kterém pokoji přebývá Ayame. Trvalo mu celkem krátkou dobu, než ji objevil. Byl si jistý. Její krásu by jen tak někdo nezapomněl. Na postelích kousek od ní leželi 2 muži, ale nevypadali, že by představovali hrozbu. Chang se otočil na Andyho, aby ho upozornil ať nic nedělá a je zticha, a pomalu se přesunul do pokoje. Opatrně vytáhl svou dýku a jedním elegantním švihem docílil zmocnění se pramínku geishiných vlasů.

Naši hrdinové spali dál a neměli ani zdání, co se k nim blíží.

"Výborně,"pochválil Arato svého věrného služebníka, když mu donesl onu podstatnou přísadu.
"Jen nerozumím jedné věci,"pravil Chang a přistoupil blíž ke svému pánovi, "- proč jsem ji nemohl rovnou podříznout? Bylo by to tak snadné." "Právě,"odvětil s šibalským úsměvem Arato, "moc snadné... Ani si nedokážeš představit, co udělá ten fantom. Bude jí týdny, možná i měsíce všude pronásledovat. A ona se nevzdá. Bude se snažit s ním bojovat, jenže on se nedá zabít, ani zahnat. A s jejím zabitím počká až Ayame bude na pokraji svých fyzických i psychických sil. A nezávidím ani těm, co se budou pohybovat v jejím okolí."

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 10. 2011 / 18:35:15
avatar uživatele
munchhuangmorales
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 10. 2011 / 22:02:01 (před 12 roky)
off

"A teraz ma nechajte osamote!" povedal Arato. Všetci radšej odišli, lebo každý z nich vie aké je to, keď sa Arato nahnevá.Keď zostal úplne sám, otvoril tajné bočné dvere, ktoré viedli do tmavej zaprašenej miestnosti. Bolo tam veľmi chladno, čo udržalo nedokončený elixír stále čerstvý. Zdvihol malý kotlík a položil ho na stôl. Vytiahol z vrecka pramienky vlasov a ohodil ich do kotlíka. Vlasy v elixíre spôsobili, že elixír skoro vypenil a to znamenalo, že elixír je správne pripravený a hotový.
"Pomsta bude sladká! Ha-ha-haaaa!" začal sa šialene smiať Arato....

马蒂纳 마티나 マルテイナ
avatar uživatele
Lugre
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 11. 2011 / 18:03:14 (před 12 roky)
off

Nicméně oproti osudovému nepříteli, se kterým se měli hrdinové v blízké době setkat, byl Arato pouze špatným vtipem. V temných podzemních hlubinách se otevřelo oko majitele tajemného šurikenu, který s sebou Troy nosil.
"ÁÁh,"vykřikl zničehonic Troy bolestí a probudil tak i Bua a Ayame. "Co se stalo?"optala se opatrně geisha. Troy vytáhl zpod košile šuriken. Byl rozžhavený doběla. "Problémy jsou blíže, než jsem si myslel,"pravil Bu a Ayame začala mezitím opatrně ošetřovat ránu, kterou rozpálený kov zanechal na Troyově boku. "Musíme okamžitě vyrazit na cestu k jedné mé známé do Targolského údolí. Je to šamanka a v takových věcech se vyzná lépe, než kdokoliv jiný.
Potom, co Ayame vyčistila Troyovi ránu a ovázala mu bok, se naši přátelé vydali na cestu směrem k Temnému hvozdu. A za nimi se mihl stín Aratova fantoma.

avatar uživatele
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
25. 8. 2012 / 09:11:15 (před 11 roky)
off

Bylo neuvěřitelné, jak cesta do Targolského údolí proběhla v klidu. Když tam ale naši milí hrdinové přišli, zjistili neblahou věc. Vesnice v údolí byla vylálena, stromy zežlotly, nad nebem se usazovaly ty nejhrozivější mraky a zdálo se, že každou chvíli se přihodí ještě něco horšího.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
avatar uživatele
KouOwO
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 9. 2012 / 18:11:36 (před 11 roky)
off

Po tom co žačalo pršet se spustily blesky. Jeden blesk založil oheň. A naši hrdinové se snažily vymyslet jak požár zneškodnit.

avatar uživatele
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
21. 9. 2012 / 19:54:58 (před 11 roky)
off

Jednoho z nich napadlo, že by bylo geniální, kdyby si kolem ohně sedli a začala si vyprávět příběhy. A hned také začal: "Bylo, nebylo..."

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
avatar uživatele
Pipas
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
28. 9. 2012 / 21:25:11 (před 11 roky)
off

„...za sedmero horami, za sedmero řekami, žil byl dobrý král jménem Dobromyl. Ten vládl velice moudře a to i přesto, že královská pokladna byla téměř prázdná. Dokonce se i blýskalo na lepší časy, protože- UÁÁÁÁÁ!“
Vypravěč se rozkřičel, protože mu od ohně chytla ruka. Naši hrdinové přece jenom měli ten oheň uhasit...