plakát seriálu

90210: Nová generace

(90210)

Epizoda 2×22 – Doznání (Confessions)
99 %
Pro odškrtnutí/hodnocení epizody se přihlas.

Poté, co ukončí Liam svůj vztah s Naomi, pozve na svou loď Annie. Po společném rozhovoru se Annie odhodlá přiznat rodičům pravdu o něhodě, kterou zavinila v létě, a ze které ujela.

Jasper zahlédne Annie ve společnosti Liama a začne být bláznivě žárlivý. V jednom ze svých záchvatů bez servítek zapálí Liamovu loď, čemuž Liam přihlíží. Vede to k jedinému výsledku - Liam a Jasper se obrovsky poperou.

Adrianna učiní důležité rozhodnutí, že opustí školu a vydá se na hudební turné s Javierem. Ještě předtím si však s Navidem vyznají své city a opět se vrací k sobě.

Ivy a Dixon procházejí těžkým obdobím v jejich vztahu. Věci se ještě zhoší, když Ivy zjistí, že s ní Dixon kvůli problémům s hazardem nemůže odjet na léto do Austrálie. Proto poruší Dixon nakázání svých rodičů a odjíždí s Ivy do Austrálie potají.

Naomi zjišťuje, že je Jen v pátém měsící těhotenství a že otcem miminka je Ryan. Ve snaze vydírat Jen kvůli svému svěřeneckému fondu pořídí Naomi tajně fotky z ultrazvuku, které následně odnese Ryanovi. Po počátečních hádkách nakonec Jen dovolí Ryanovi, aby se stal součástí života jejich dítěte.

Harry přiznává před školní radou, že to on řešil násilím Dixonovi problémy s hazardem s jedním dalším spolužákem. Na základě toho ho vyhodí z práce a to následně vede i ke konfrontaci s manželkou Debbie. Oba se po hodinách debat shodují, že bude rozvod nejlepším řešením.

Profesor Cannon nakonec přeci jen Naomi ve škole znásilní. Naomi si však uvědomuje bezvýchodnost své situace - díky falešným obviněním, která proti němu vznesla, jí tentokrát nikdo neuvěří.

Hudba v epizoděvložit další píseň

Cooler Than Me (Mike Posner)

Silver a Naomi doráží na večírek.
Hlavní postavy
Ivy Sullivan
Liam Court
Erin Silver
Adrianna Tate-Duncan
Harry Wilson
Navid Shirazi
Debbie Wilson
Dixon Wilson
Naomi Clark
Ryan Matthews
Vedlejší postavy
Trenérka pozemního hokeje
Javier Luna
Sám sebe
Miles Cannon
Student základní školy
Mark Driscoll
Řidič autobusu
Jasper Herman
Jen Clark
Maturantka
Mr. Zwicky
Teddy Montgomery
Laurel Cooper
Dr. Jay Boyd
Režie
Scénář
Hudba
Informace k epizoděIMDb
Český názevDoznání
Původní názevConfessions
Rok natočení2010
Premiéra18. května 2010
Česká premiéra30. června 2014
Typ epizodyPoslední epizoda série
Délka41 minut
Sledovanost premiéry1 610 000 diváků
Autoři profilu epizody