plakát seriálu

Phineas a Ferb

(Phineas and Ferb)

Epizoda 1×27 – 27.000 let starý přítel / Cesta do hlubin Bufordovy duše (Boyfriend from 27,000 B.C./Voyage to the Bottom of Buford)
98 %
Pro odškrtnutí/hodnocení epizody se přihlas.

27.000 let starý přítel
Doktoru Heinz Dutošvarcovi vadí lidé, kteří se převlékají za sendviče jako reklamy restauracím a rozhodl se setrojit Převlekoodstraňovač, který z lidí svlékne převlek a rozdrtí ho na milióny kousků. Phineas a Ferb se rozhodli roztavit kostku ledu, ve které je neandrtálec, aby mu ukázali, jak se nyní žije. Candy se chystá na Sandyin maškarní večírek. Jeskyní muž však Phineasovi a Ferbovi uteče a Candy ho na párty považuje za převlečeného Jeremmyho.

Cesta do hlubin Bufordovy duše
Phineas a Ferb najdou Buforda, který pláče pro svou zlatou rybičku, která se ztratila ve vodě, kde se s ní koupal. Phineas a Ferb se tedy vrhají do moře hledat zlatou rybičku. Doktor Heinz Dutošvarc je nešťastný, protože náhodou zachránil kotě a lidé ho nyní považují za hrdinu. Také Ptakopysk Perry se domnívá, že přešel na stranu dobra. Doktor Heinz Dutošvarc tedy sestaví Zničobrázkovátor, který zlikviduje veškeré záznamy o jeho dobrodivosti.

Hlavní postavy
doktor Heinz Dutošvarc
ptakopysk Perry
Vedlejší postavy
Major Monogram
reportérka
Režie
Scénář
Hudba
Informace k epizoděIMDb
Český název27.000 let starý přítel / Cesta do hlubin Bufordovy duše
Původní názevBoyfriend from 27,000 B.C./Voyage to the Bottom of Buford
Rok natočení2008
Premiéra7. června 2008
Česká premiéra14. června 2022
Typ epizodyStandardní epizoda
Délka25 minut
Autoři profilu epizody